Жена свали 45 килограма за 18 месеца

Жена свали 45 килограма за 18 месеца

Най-важното

Още по темата

Сара Еванс решава да започне дългата борба с наднорменото тегло по време на уикенд със семейството по случай 30-годишния й рожден ден. Тя се заканва, че следващата година на рождения й ден ще се чувства по-добре. В началото на това начинание тя е тежала почти 100 килограма. Според нея основното нещо, което я е накарало да започне тази битка е това, че не иска да изглежда толкова отпусната и иска да има стегнато тяло.

В началото тя започнала с дълго ходене, а след това постепенно започнала да бяга. Тя била окуражена от бързия прогрес. Тя е постигнала всичко благодарение на бягането. Още повече - 1 година след като започна тази борба, Сара се включи в състезанието "бягай или умри" в Шевъртон.

След като свалила 45 килограма и е добила мечтаното тяло, Сара добила самочувствие и си сменила целия гардероб. От широки дрехи тя премина на тесни и прилепнали. Сега след като е добила мечтаното тяло и е променила начина си на хранене и живот, тя продължава да бяга. По нейните думи тя се влюбила в бягането и не може да спре да тича.    

Вижте още: Мъж свали 20 килограма и направи мечтаното тяло само за 4 месеца.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Прочетете още: Правилата за фитнес и сваляне на килограми.

Вижте една невероятна трансформация.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май