Борбата с рак през очите на любимия човек

Една битка, която никой не е искал и винаги е неравна
Борбата с рак през очите на любимия човек

Има една болест, която ежедневно помрачава съществуването на хиляди хора по света по безмилостен начин. Най-страшното е, че нито волята за живот, нито подкрепата от близките, нито медицината могат да определят изхода от нея. Обикновено тя взема своето, а болката остава дълго след това.

Казват, че само боледуващият и близките му знаят какво означава да се бориш с рак. Понякога обаче, се случва някой да намери правилните изразни средства и да покаже на останалите терзанията, надеждата, отчаянието, любовта и силата, които съпътстват една такава борба. Американският фотограф Анджело Мерендино е успял да го направи по един особено тежък и въздействащ начин. Той заснема цялата история на жена си Дженифър, от диагностицирането й с рак на гърдата, до трагичната й кончина.

Наскоро Анджело издава електронна книга за това мрачно пътешествие, като 50% от печалбата от нея се даряват на организацията с идеална цел The Love You Share, която авторът създава в чест на покойната си съпруга.

Това, което ви предстои да видите, може и да ви коства доброто настроение до края на деня. Гледайте го на собствен риск и с ясното съзнание, че рак никога не е лицеприятен.

Нашата фен-страница ще откриете на https://www.facebook.com/FitWell.bg Обикновено на нея публикуваме по-жизнерадостни истории, дайте ни шанс да ви го докажем. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май