Антиздравословен пример: Маколи Кълкин

Колко дълго се плаща за славата, връхлетяла в ранна детска възраст?
Антиздравословен пример: Маколи Кълкин

Маколи Кълкин ще остане в историята на киното като най-надареното дете-актьор след Шърли Темпъл и най-малката суперзвезда-пенсионер.

Роденият през 1980 г. талант играе още от 4-годишен в различни театрални постановки, но става световно известен с участието си в комедията "Сам вкъщи" от 1990 г.

Funny Pics blog

Кариерата му приключва точно 4 години по-късно. Следват периоди на активност през 2000 г. и по-често от 2003-та насам, но без забележителни роли.

Кълкин обаче е и един от най-показателните примери (подобно на Дрю Баримор) колко разрушителна за здравето може да бъде славата, когато те застигне в детска възраст.

Още през 2004 г. актьорът беше арестуван за притежание на марихуана и две забранени в САЩ субстанции. Отърва се с леко наказание от тези обвинения и дори не посети затвора.

Последните няколко месеца обаче Маколи отново привлече вниманието върху себе си след серия папарашки кадри, на които изглежда, меко казано, зле. Блед, слаб, с изпито лице и блуждаещ поглед, блондинът предизвика оживена дискусия относно здравето му.

Funny Pics blog

Няколко здравни експерти дори изказаха опасения, че той вероятно има сериозно заболяване, за да изглежда по този начин, и не се грижи особено за себе си.

Говорителят на Кълкин опроверга това, но само преди седмица таблоидът National Enquire излезе с публикация, в която твърди, че актьорът е пристрастен към хероина и някои медикаменти. Според техни източници, след като колежката му Мила Кунис, с която бяха заедно около 8 години, го заряза през 2010 г., Маколи потънал много дълбоко в света на наркотиците.

Funny Pics blog

Негов представител отрече работодателят му да има зависимости към забранени вещества, но таблоидът призова актьора да се подложи на кръвен тест и да оповести публично резултатите от него. Засега отговор няма, но папараците дебнат зорко Кълкин.

Funny Pics blog

Нашият коментар: очевидно е, че звездата от "Сам вкъщи" има здравословни проблеми и може би се нуждае от помощ, за да се справи с тях. Много вероятно ни се струва те да са свързани и с бурното му детство и тийнейджърските му години, белязани от отчуждаване от баща му, съмнителни отношения с Майкъл Джексън, проблеми с алкохола, неуспешен брак, сключен на 18...

Изглежда раздялата му с Кунис, с която буквално пораснаха заедно, е разклатила отново лабилния Маколи, който след броени дни навършва 32.

Близки до него източници твърдят, че работата му като DJ в различни клубове на Ню Йорк го поставя в опасна среда и го изморява допълнително.

Funny Pics blog

А ние много се надяваме, че Кълкин намери сили, за да се измъкне от неприятната ситуация и ще обърне внимание на здравословното си състояние, преди да е станало късно.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 4
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 4
    от Не е посочен | 21.08.2012 | 22:09
    Не разбирам само как може да се твърди, че някой има здрвословни проблеми, като няма никакви доказателства???!!!
    Няма нищо страшно в това някой от родителите ти да се "отчужди". Да слушаш песен на Майкъл Джексън, не те прави автоматично "странен". Циганите се женят преди да навършат пълнолетие...
    !!!!!!!!!!!!!!
  • 3
    от Не е посочен | 11.08.2012 | 14:45
    Мен пък ме кефи как изглежда сега.
  • 2
    от Не е посочен | 10.08.2012 | 17:39
    Жалко,много жалко.А какво чаровно дете беше.
  • 1
    от Не е посочен | 10.08.2012 | 17:38
    Жалко за една такава звезда като Маколи Кълкин,но кой каквото си направи и бог не може да го поправи!!! Дано се намери едно добро същество и промени това чудо с чудо!!!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май