Защо мъжете си падат по кучки?

Защо мъжете си падат по кучки?

1731417

Понякога са груби, егоистични, но винаги изглеждат добре поддържани. Всеки техен жест е преценен добре, умеят да говорят само с поглед и понякога изглеждат твърде властни. Жените, наричани Кучки!
Жените от мъжките фантазии, които са безсрамно агресивни в леглото, тези, които никога не се спират пред нищо, за да получат това, което желаят. Защо мъжете ги харесват? Вижте няколко добри причини.
Тези жени отстояват независимостта си.


Те нямат нужда от мъж, за да бъдат изведени на скъп ресторант, да заминат на екзотична почивка или да направят поредния шопинг тур, защото са финансово независими. И не, не бъркайте кучките с евтино струващите мацки. Те почти винаги заемат висока позиция в служебната йерархия.


Не са леснодостъпни
Кучките знаят как да флиртуват. За тях флиртът е много по-важен от самия секс, затова и тази игра на гоненица с обекта на тяхното желание им допада толкова много. От друга страна мъжете обичат да преследват, да са ловци, а фактът че плячката може да се измъкне в последния момент прави кучките още по-интересни.


Те са добри в леглото, даже много добри.
Кучката е невероятна любовница. Тя изпитва всеки детайл. Никога не бърза, умее да предразположи партньора си, знае къде и как да го докосва, отделя достатъчно време на ласките и любовната игра и не се срамува да каже какво харесва в секса. Тя е готова да бъде част от мъжките еротични фантазии. Освен това тя има добри познания за тантрическия секс, както и за други техники, които подобряват сексуалния живот.
Обича да влиза в различни образи и ролеви секс игри, а след края на секса не търси близост с партньора си, както правят повечето жени. Рядко е склонна да остане да пренощува при своя любовник, което несъмнено оставя усещане в мъжете за прелъстени изоставени.


Те са умни
Когато споменем думата "кучка", задължително си представяме глупава сладурана, която що годе става секс, но само толкова. Не подценявайте кучките! Голяма част от тях са интелигентни, с богата обща култура, разнообразни интереси, хобита и т. н.
Това разбира се прави комуникацията с тях още по-интересна и вълнуваща за мъжете.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април