Чарлийз Терон: тренировки и диета

Чарлийз Терон: тренировки и диета

Популярната с красивото си тяло холивудска актриса Чарлийз Терон не е била слаба и мускулеста в детството си. Работила е изключително много върху фигурата си и е следвала строга, но здравословна диета, за да стане жената, която е днес. Набляга на леки тренировки във фитнес залата с инструктор и естествените упражнения като танцуване. Те в комбинация с балансирана диета са й помогнали да добие това изящно тяло и блестяща кожа. Перфектната й линия може да послужи за еталон на всеки моден дизайнер, който има желанието да създаде впечатляващо произведение.

Ако и вие като Чарлийз търсите постигането на перфектен синхрон между красота, добре оформена фигура и обаяние, бихте могли да следвате нейната тренировъчна програма и диета.

Тренировъчна програма

Чарлийз Терон предпочита да има съразмерно тяло, с равномерен акцент върху горната и долната част, с перфектна хармония между фигурата и съзнанието й. Въпреки заетостта си, тя намира време за тренировки поне 4 пъти в седмицата. Организира изключително педантично храненето си. Тя обича свежия въздух, който и помага за възстановяване и поддържане на младостта й. Това е и причината тя да изглежда толкова млада дори и за нейните 39 години.

Тя вдига гирички (kettlebells) като с това работи по цялото си тяло, кардиото и помага да премахва ненужни натрупвания в коремната област. Йогата балансира съзнанието, душата и тялото й. Терон обича и да играе скуош, с което се поддържа активна през деня.

Диета

В случай, че имате желание да постигнете стройното тяло на Чарлийз, просто трябва да планирате диетата си перфектно, като включите всички нужни подхранващи елементи, витамини, антиоксиданти и добавки от калций до протеини. Южноафриканската актриса приема леки и малки порции шест пъти дневно на определени интервали, вместо да има три приема с по-големи порции. Терон никога не яде бързи и мазни храни като пица, чипс и пържени картофи, които се отразяват зле на храносмилателната система или причиняват акне. Актрисата пие много вода още със събуждането си и след това залага на плодовете.

Притежателката на Оскар актриса описва шестте си хранения така:

Закуска

Мляко или млечни продукти, които й набавят нужния калций и съдържат минерали и витамини.

Лека закуска

Кисело мляко, за малко допълнителна енергия

Обяд

Богат на протеини. Например варено пиле без кожата, морски дарове, яйца и други

Лека закуска

За втората си лека закуска тя предпочита плодове богати на антиоксиданти

Вечеря

Терон предпочита храни богати на фибри, като салати, няколко филийки черен хляб и други. Избягва приемането на продукти съдържащи рафинирано бяло брашно или такива, които забавят метаболизма

Лека закуска

Преди лягане Чарлийз предпочита малки блюда съставени от зеленчуци.

Опитайте диетата на Чарлийз Терон и денят, в който ще можете да се поздравите  с нейната фигура няма да бъде далеч. Не забравяйте, че тайната е в количеството!



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април