Празничните съвети за добра форма на Трейси Андерсън

Известната инструкторка отвори торбата с фитнес препоръки, подходящи за празниците
Празничните съвети за добра форма на Трейси Андерсън

Американската звездна треньорка Трейси Андерсън рядко скъпи съветите си, а вместо това ги раздава щедро наляво-надясно. Преди известно време, например, атлетичната мадама сподели в интервю за известно списание няколко от препоръките си за поддържане на добра форма по време на коледните и новогодишни празници.

Хайде, да видим какво ни съветва готината Трейси:

"Не пропускайте тренировката си само, защото е Коледа или Нова година!"

Ами, разбира се, Андерсън е абсолютно права! Ето какво добавя още популярната инструкторка, което е абсолютно вярно: "Не спирате да си миете зъбите, защото идва краят на годината, нали? Не преустановявате миенето на лицето и сутрешния тоалет? […] По същия начин, тренирането е част от основната грижа за здравето. Тренировките са единственото ви оръжие срещу болестите и преждевременното остаряване, те са, които ви поддържат в отлична форма и ви карат да се чувствате добре. Длъжни сте да си ги причинявате целогодишно", убедена е Трейси.

"Празнувайте с отворено сърце все пак".

Блондинката е на мнение, че когато човек решава да се забавлява, той трябва да отпуска душата си и да не се лишава от неща, които му се искат. "Правило "номер 1" – хората не трябва да се подготвят за това, което ще изядат или не ще изядат по време на някакъв купон. Ако има специалитет, който страшно им се похапва, по-добре да си опитат от него, а не да си забраняват мъченически да не го правят", обяснява инструкторката. Защото, твърди тя, с ограничения трудно се постигат добри резултати.

"Намирайте здравословни алтернативи на любимите си храни".

Ето това е чудесен съвет, към който самите ние се придържаме стриктно не само по празниците, но и през останалото време от годината. 

1129783Guliver/Getty Images

Е, толкова от Трейси! Вие ни кажете: как ще се предпазите от преяждане и препиване през следващите весели дни? И какви са вашите препоръки срещу нерегламентирано покачване на теглото? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май