Отслабването с правилното сирене е възможно

Въпросът не е само в лишението!
Отслабването с правилното сирене е възможно

Вероятно сте от онзи голям процент хора на диета, които искате да си похапвате сиренце и в същото време да отслабвате.

Дори на пръв поглед тази мисия да ви изглежда невъзможна, всъщност  е реална! Единствено от вас се изисква да знаете как да подходите към различните видове сирена, така че вместо да качвате килограми да отслабвате!

Вижте кои сирена са най-подходящи за вас и вашето здраве!

Пармезан

Жените които страдат от тежък ПМС е необходимо да заложат точно този вид сирене, което е най-богато на калций и сравнително лесно се усвоява от организма. Учените твърдят, че пармезана доказано се справя с проблемите и неразположението през първите дни на месечния цикъл и подпомага изгарянето на мазнините. Важно е обаче да не изяждате голямо количество от този вид сирене. Използвайте го като подправка.

1634604Thinkstock/Guliver

Обикновено бяло сирене

Според най-новите проучвания, тези които изяждат по 50 грама дневно фета сирене намаляват риска от появата на инсулт с 41 процента на сто, пише WomensHealthMag.com.

Според същото изследване се твърди, че умерената консумация на обикновено истинско сирене се намалява риска от смърт от сърдечно-съдови заболявания с 20%.

Моцарела

Учените твърдят, че употребата на малко количество моцарела всеки ден води до усещането за ситост и премахване на усещането за глад. Освен че моцарелата е богата на протеини, бедна на мазнини и е със значително по-малко съдържание на калории, отколкото много други сирена.

Извара

За възстановяване и укрепване на мускулатурата, най-подходящия млечен протеин е изварата, която е бедна на калории, лесно се усвоява от организма и засища. Освен това изварата е богата на аминокиселината левцин, която спомага за увеличаването на силата и устойчивостта. Идеална за употреба от фитнес маниаците!

Грюер

Сиренето с чубрица Грюер съдържа високи нива на маслена киселина, за разлика от много други сирена, което може от своя страна за спомогне за стабилизиране на кръвната захар след хранене. В случай, че харесвате този вид сирене, не се лишавайте от него, само си хапвайте едно много малко парченце от него след хранене и ще можете да се възползвате от редица здравословни ползи, които ще ви осигури то.

Чедър

Според изследванията на учените сиренето чедър предпазва от кариес! Предотвратява развитието на болестотворни бактерии, които рушат зъбите. Освен това намалява нивото на киселина в устата, което увеличава количеството на слюнката и предпазва от увреждане емайла на зъбите.

Така че, ако мечтаете за блестяща усмивка, не се лишавайте от възможността да си доставите удоволствие с малко количество чедър сирене.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април