Лимонадена диета

Лимонадена диета

Най-важното

Тази диета ви разграничава от здравословното хранене, напротив - набляга само на течностите. Колкото и да не ви се вярва, ако искате да се подложите на тази диета ще трябва през следващите 10 дена да не приемате никаква храна. Тази диета е една от любимите на известната певица Бионсе и според нея тя много помага.

За тези 10 дена, ако спазвате стриктно тази диета, вие ще отслабнете, ще изхвърлите токсините от тялото си, ще се почувствате заредени с енергия и ще се чувствате здрави и щастливи. Според хората, създали тази диета, тя ще ви помогне да разберете, че храната може да бъде замествана от напитките за кратки периоди от време.

Но какво всъщност можете да пиете. Тази диета се върти около 3 основни напитки, които трябва да приемате всеки ден. Това са лимонада, от където идва и името, вода със сол и билков чай. През 2 дена можете да пиете айрян или смути, което съдържа само плодове и зеленчуци. Обикновената вода също може да се пие. Забравете за пържолите и алкохола, те не са включени в тази диета.

Резултатите след 10-те дена ще ви покажат, че напитките могат да заместят храната, но не за постоянно. След изтичането на тези 10 дена трябва постепенно да започнете да се храните с нормална храна, а не веднага да се нахвърлите на всичко, което има в хладилника. Също така не правете тази диета повече от 10 дена.

Вижте още: Ползите от нисковъглехидратната диета.

Вижте още: Диета без издънки.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април