Диетата на: Дженифър Лопес

Звездата не обича да се ограничава, но яде малки порции
Диетата на: Дженифър Лопес

Определено харесваме мултиталантливата Дженифър Лопес, която, с течение на времето, доказа, че не е поредната латино певица и актриса, но звезда с изключителен бизнес нюх. И освен че на 43 години името й е един от най-известните брандове в света, Лопес изглежда по-добре, отколкото преди 10-15 години. Факт!

Вече казахме, че това е резултат от постоянни усилия и сериозни тренировки, но не можем да подценяваме и ролята на храненето за отличната й форма.

Диетата

Джей Ло е пробвала доста различни подходи по отношение на храната.

След раждането на децата й през 2008 г., популярната дама се отдаде на майчинството и си взе дълга почивка. Избягваше светски прояви и не беше под напрежение да се отърве светкавично от натрупаните килограми.

Впоследствие Дженифър сподели, че следва някои основни препоръки от диетата на Дюкан, но без да стига до крайности. По този начин възстановила теглото си постепенно и с грижа за здравето си.

След като беше извън прожекторите в продължение на няколко години, звездата се завърна триумфално като съдия в миналогодишния сезон на музикалното риалити American Idol. Тогава тя сподели, че се старае да се храни с максимално "чисти" продукти, произведени локално от малки, независими фермери.

607f0536-809f-4343-3e11-c7787238ee54justjaredНа един от концертите си в Азия през ноемвриПреди тазгодишното й турне Dance Again, в рамките на което я видяхме на живо и в София, се наложи Лопес да премине сериозна подготовка, включително и в хранително отношение.

Певицата не обича да се ограничава, но признава, че го прави най-вече по отношение размера на порциите.

Във всяко хранене задължително има източник на протеин - Джей Ло яде всякакво месо, риба, яйца. Въглехидрати консумира до обяд, след това ги избягва. Съдържанието на мазнини пък подлежи на строг контрол, като важно е преди всичко качеството, а не количеството им.

В първоначалната фаза на подготовката си приема по около 1400 калории дневно, разпределени в 3 до 4 хранения през деня. Впоследствие, с увеличаване интензивността на тренировките и танцовите сесии, нарастват и калориите, но не драстично.

Един от треньорите на Дженифър – Гунар Петерсон, сподели неотдавна, че клиентката му има доверен готвач, който приготвя специалитети, съобразени с режима й на хранене. Сред любимите й ястия е сьомгата с босилек, а едно от най-неустоимите й изкушения – шоколадов мус.

Петерсон твърди още, че Джей Ло не пие алкохол от години. Сутрешното й кафе е чисто и се стреми да приема големи количества вода през целия ден.

За концерта на звездата в София мениджърският й екип беше поръчал крехко телешко, пресни плодове и зеленчуци и нискомаслени млечни продукти.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май