Диетата на: Бруклин Декър

Нищо сложно, само специални мисли. Или по-скоро - липсата на такива
Диетата на: Бруклин Декър

Бруклин Декър е поредният модел, който стъпва смело на снимачната площадка. Блондинката, която преди броени дни навърши 25, стана известна най-вече със снимките си за известното списание Sports Illustrated, където позира по бански. Появи се и като един от Ангелите на Victoria's secret и участва в купища рекламни кампании в САЩ.

Амбициозната съпруга на американския тенисист Анди Родик (да, Бруклин е госпожа вече 3 години) обаче се цели в Холивуд. Тя има 3 по-интересни роли, при това в доста мащабни продукции.

В първата – "Жена назаем" (Just Go with It), си партнираше с Дженифър Анистън и Адам Сандлър. Миналата седмица беше премиерата на "Бойни кораби" (Battleship), където участват още Лиъм Нийсън, Тейлър Кич, Риана и други. А след точно месец по кината тръгва и "Очаквай неочакваното" (What to Expect When You're Expecting), където, освен Декър, ще можем да видим Камерън Диас, Дженифър Лопез, Денис Куейд и други.

Американката все още не може да спечели доверието на продуцентите за по-впечатляващи изяви, нито симпатиите на критиката относно превъплъщенията си, но е толкова млада, че определено ще има още шансове.

justjaredЕдно нещо обаче не може да се отрече – Бруклин е не само красива, но има и страхотно тяло. А един от най-важните елементи в поддържането му е...

Диетата

Блондинката твърди, че не е фен на диетите, а неотдавна стана ясно и защо. Преди година, в интервю за американското списание Shape, Декър призна, че е имала проблеми с храненето и е била на крачка от анорексия.

В този момент огромна помощ й оказал баща й, който бил особено изобретателен в опитите си да промени идеята й за собственото й тяло. Така прохождащата като модел красавица престанала да се вглежда в другите и започнала да оценява повече своите външни достойнства.

Споделя, че в началото на кариерата си е пробвала всякакви луди диети. Опитвала да се "храни" само с плодови и зеленчукови сокове, ядяла само закуската си и какво ли още не. Експериментите по-често обаче водели до повишаване на теглото й, отколкото до обратния, така желан, ефект.

С течение на времето и особено след като срещнала съпруга си, научила, че храната има конкретни функции и балансирания прием на разнообразни продукти е от огромно значение за отличната й визия.

Бруклин, която ще бъде на корицата на Women's Health следващия месец, днес не крие, че обича да си хапва всичко, но много внимава с порциите, защото "се увлича лесно". Винаги подчертава, че любимите й плодове са боровинките, които често комбинира с кисело мляко.

Придържа се към висок прием на протеин, а това, без което не може, са яйцата. Другото нещо, без което не си представя своето ежедневие, е кафето.

Как контролира желанието си за някоя висококалорична храна? Като избягва да си мисли за нея. "Ако постоянно си мисля, колко обичам мъфини с шоколад, например, ще ми е много трудно да ги пропусна – ще си ги представям непрекъснато и, в крайна сметка, ще изям няколко накрая. Затова не си мисля за тях, много е лесно", с усмивка казва Декър.

Другата й любима мантра е "Пийте много вода!". Умно момиче :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май