5 съвета за плоско коремче

5 съвета за плоско коремче

Най-важното

Всеки иска плоски коремче, но не всеки има мотивацията да го направи. Сега ще обърна внимание на съветите за хранене, а не за тренировки, за да се направи перфектното плоско коремче. След това трябва да започне работата и за оформянето на коремната преса.

1. Приемайте повече фибри. Диета, богата на плодове, зеленчуци, семена и ядки е полезна за бактериите във вашия стомах. Това ще подпомогне разграждането на мазнините и от там правенето на перфектното коремче.

2. Намалете захарта. Забравете за всички захарни изделия от сорта на бонбони, понички различни напитки и други богати на захар храни. Естествено трябва да приемате захар, за да имате енергия, но я приемайте под формата на плодове.

3. Тествайте се за чувствителност на храната. Всеки човек приема по различен начин храните. Някои се подуват от лактоза, други от глутен. След като си направите тези тестове, ще можете да прецените какви храни да добавите към диетата.

4. Добавете подправки към диетата. Знаете перфектно, че лютото забързва метаболизма и по този начин вие отслабвате. Всички подправки са полезни за стомаха ви и е хубаво да ги увеличите, за да можете да направите перфектното коремче.

5. Намалете стреса. Стресът е основният причинител на напълняването. Когато имате високи нива на стрес, вашият метаболизъм е бавен и вие се подувате. Започнете да тренирате, може да започнете да практикувате йога, за да намалите стреса.

Вижте още: Съвети в кухнята срещу напълняване.

Вижте още: 8 хрни за плосък корем.

Вижте още: Диета без издънки.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
корем отслабване съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май