Тренировките на Джесика Симпсън

Тренировките на Джесика Симпсън

Треньор на популярната актриса е известния фитнес инструктор в Холивуд Харви Пастарнак. Той е изготвил специална тренировъчна програма за Симпсън, която трябва да й помогне да свали килограми и същевременно да натрупа мускулна маса и да стегне тялото си.

Понеделник. Нейната тренировка в понеделник е свързана с 3 суперсерии, като почивката между всяка суперсерия е 1 минута а между различните упражнения във всяка суперсерия са без почивка. Започва се с кардио загрява за 5 минути, след това лежанка с дъмбели 20 повторения, вдигане на дъмбели над глава за рамо - 20 повторения, бицепс с дъмбели - 20 повторения. Втората суперсерия се състои от: клекове с дъмбел, клек-подскок - и двете упражнения по 20 повторения. 3-тата й суперсерия е коремни преси 20 повторения и упражнението, което наподобява изкачване на връх отново 20 повторения. Разпуснете с кардио между 15-20 минути.

Вторник. Тренировката отново се състои от 3 суперсерии. Започнете с кардио за 5 минути след това всяко упражнение е по 20 повторения. Започнете с флайс с дъмбелите, след това дъмбели за бицепс, кофички за трицепс и с това завършва първата суперсерия. След 1 минута почивка навеждане с дъмбели и напъти. 3-тата суперсерия започва със стоене подпрени на лакти и ходила, като тялото ви е изпънато и продължава с преса. Разпуснете с кардио.

Сряда. Тренировката  същата като в понеделник, но я направете 2 пъти, като почивката между първото и второто завъртане е 10 минути.

Четвъртък. Тренировката е същата като вторник, но я направете 2 пъти, като почивката между първото и второто завъртане е 10 минути.

Петък. Петъчната тренировка на Джесика Симпсън е само кардио. Може да е бягане, колоездене, плуване, зумба, каквото решите.

Събота. В събота Джесика Симпсън прави йога, което й помага да се възстанови от тежката тренировъчна седмица.

Неделя. Почивка.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май