Тренировките на Аштън Кътчър

Тренировките на Аштън Кътчър

Най-важното

В момента Аштън Кътчър е един от най-популярните актьори в Холивуд. Той успешно замени Чарли Шийн в един от най-добрите комедийни сериали "Двама мъже и половина". Освен това той е участвал в редица филми, които го издигат до един от най-търсените актьори. Освен известността си, Аштън притежава перфектно тяло, което е в мислите на хиляди жени. Чудите се какви са тайните му? Ето какви са.

Тайната на перфектната форма на Аштън Кътчър се крие в един бразилски боен спорт - джиу-джитцу. Той е един от малкото актьори или певци, които не тренират във фитнеса с някой известен фитнес инструктор. Всичко дължи на това бойно изкуство, което тренира цялото тяло. Джиу-джитцуто е подобен спорт на ММА, в който са позволени удари с всяка част на тялото, особено с крака. Това прави тренировките много полезни, защото тренират цялото тяло. Освен това за този спорт не е важна силата и мускулатурата, а пъргавината и бързината. Отскокливостта също е важна, за това Аштън тренира не само бойни пози.

Аштън Кътчър тренира и често подскоци, бягане, което подобрява неговата издържливост и прави много гъвкавост. Той тренира бойния спорт 3 пъти в седмицата и тренира бягане и гъвкавина и подскоци още 3 пъти в седмицата. Според него джиу-джицуто му помага да се поддържа във форма и същевременно да се забавлява.

Той се е запознал с този спорт преди няколко години, когато е бил на екскурзия в Сао Паоло, Бразилия. Този малко известен спорт в България го пленил с изящните си удари и невероятната пъргавина и бързина, която притежават бойците. При завръщането си в ЛА, той се свързал с един от учителите на този спорт в САЩ и започва тренировките. Преди това той не е правил нищо особено за неговата форма - само бягане и фитнес от време на време, но когато се запалил по този спорт, той започва да се занимава сериозно.

36-годишният Аштън Кътчър не скрива амбициите си да участва във филм, който се разправя за този спорт и той да е главно действащо лице. Според него този красив спорт трябва да се популяризира не само в САЩ, но и в целия свят, защото той ще помогне на хората да тренират докато се забавляват.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април