Тренировките и хранителния режим на Ъшър

Тренировките и хранителния режим на Ъшър

Още по темата

Ъшър е един от най-популярните певци в Америка. Той е не само певец, но и танцьор и актьор. Той е популярен и с перфектното си тяло. Вижте как го поддържа във форма и какви са неговите диети и тренировъчни планове.

Тренировките на Ъшър. Перфектната му коремна преса не е само от неговите гени, той я поддържа по перфектен начин. Неговата тренировъчна програма е изпълнена с бягане, силови упражнения, клекове, разтягания, колоездене и дори йога. Неговият личен треньор е един от най-известните фитнес инструктори в Холивуд Клиф Бойс. През повечето дни той тренира двуразово, подобно на професионален спортист. Сутрин бяга или кара колело, а вечер тренира във фитнеса. 3 пъти в седмицата той бяга, като бягането е 2 пъти равномерно и 1 път интервално, като продължителността и интензитета на бягането му се сменя. Другите 3 дена от сутрешните му тренировки са заети от колоездене. Вечерните тренировки са много силови. Понеделник прави гърди, вторник ръце, сряда рамо и гръб, четвъртък - крака, петък прави пъргавина (много разтягане, понякога се боксира или играе тенис на маса, скачане на въже), събота прави само коремна преса. Коремната преса присъства и в 3 други дни след тренировките за кардио сутрин. В неделя той има почивен ден и често практикува йога. Тази тренировъчна програма му помага да поддържа тяло в невероятна форма и да прави невероятни движения по време на танцуване.

Диетата на Ъшър. След като баща му умира от сърдечен удар през 2008г., Ъшър започва да живее по здравословен начин - тренира и се храни правилно. Неговия хранителен режим е перфектно направен да намали риска от сърдечни заболявания. Той набляга на зеленчуците и плодовете, но заради тежките тренировки, той трябва да яде месо всеки ден. Той го редува - понеделник - пилешко, вторник - говеждо, сряда - риба, четвъртък - пуешко, петък - свинско (без мазнини), събота - телешко (без мазнини), а неделя служи за прочистване и не яде месо, само плодове и зеленчуци. Неговата диета е с високо съдържание на протеини, за да може да тренира усилено. За разлика от другите звезди, той не е почитател на хранителните добавки.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
диета тренировка Ъшър

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май