Тренировката за крака на Кейт Мидълтън

Тренировката за крака на Кейт Мидълтън

Най-важното

Принцесата на Великобритания е може би една от най-следените личности в обединеното кралство. Но тя няма от какво да се притеснява. 32-годишната хубавица има атлетично тяло и не се срамува да го показва. Впечатление правят краката й, които са тънки, дълги и стройни. Чудите се каква е нейната тайна? Ето я.

Кейт Мидълтън прави някои от класическите упражнения са крака като напади и клекове. Освен това тя прави и исометрични движения - клек-подскок, скачане все едно рита някого, странични напади и др. Тя е привърженичка на йогата и също понякога прави йога упражнения, когато прави тренировка за крака. Освен тези класически упражнения, тя прави няколко упражнения, които не са много разпространени.

Пони. Легнете по корем на дюшек и се подпрете на ръцете си и на ходилата си. Единия крак го вдигнете на горе и изпънете на зад, подобно на ритник.

Изпъване на крака на зад. Застанете в същата поза, само че този път си изпънете крака на зад. Той трябва да е прав.

Маршируване. Все пак говорим за Великобритания и за кралското семейство. Няма как да се мине без маршируване. Според нея това и помага да заздрави краката си.

Ето една тренировка на Кейт Мидълтън. Започва с бягане на пътека между 10 и 15 минути. След това прави обикновени напади (3х30 броя), странични напади (3х30 броя), клекове (3х10 броя), клек-подскок (3х8 броя), ритници (3х12 броя). След това прави по-дълга пауза (4-5 минути). После прави пони (3х20 броя), изпъване на крака на зад (3х20 броя) и маршируване (5 минути).

Вижте още: Тайните на Сара Джесика Паркър.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април