Тайните на Сара Джесика Паркър

Тайните на Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър е една от известните актриси, певици и продуцентки в Холивуд. Тя е най-известна с участието си в култовия сериал "Сексът и градът". Ето нейната диета и нейният тренировъчен план, които я държат във форма.

Диетата на Сара Джесика Паркър. Тя е много взискателна към хранителния си режим. Храни като паста, кашкавал и бекон са изхвърлени от нейния живот. Нейната диета съдържа храни, богати на мононенаситени мазнини и омега-3 мазнини, които са полезни за сърцето. Храните, чрез които си набавя тези съставки са: авокадо, маслини, сьомга и др. Тя избягва да приема меса, изключение правят пилешките гърди, които са богати на въглехидрати. Тя не приема никакви сладки неща, с изключение на плодовете и шоколад по време на различните балове, на които присъства. Тя съветва всички да си изготвят такъв хранителен режим, който да им допада. Тя набляга на плодове, зеленчуци, риба и пилешко месо, които са й любимите храни.

Тренировките на Сара Джесика Паркър. Тя бяга 3 дена в седмицата между 30 и 40 минути. Тя не обича да бяга на бягащи пътеки, защото, според нея, те увреждат колената. 2 дена в седмицата прави силови тренировки, като единия ден комбинира упражнения за крака (клекове, напади, подскоци и прасец) с упражнения за коремна преса, а другия ден прави упражнения за гърди, ръце и гръб. Тя не е почитателка на тренировките във фитнес и тренира в паркове или в нейния дом, където има няколко уреда. 1 ден в седмицата тя задължително практикува йога, което й помага да отпусне тялото и духа й. През летните месеци обича да плува  1 път в седмицата, което развива всичките мускули.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април