Тайните на Адам Ливайн

Тайните на Адам Ливайн

Най-важното

Китаристът на известната рок група "Maroon 5" и звезда от популярното в Америка риалити шоу "Гласът" винаги е в перфектна форма. Чудите се какви са неговите тайни? Те са прости. Той е пристрастен към йогата.

35-годишният китарист от 5 години се занимава с йога и е останал доволен от личния си треньор, който редовно променя йога упражненията. Според Ливайн тайната в неговата добра форма е в контрола на ума и тялото, който предоставя йогата. Според него йогата му помага да се поддържа във форма и да се успокои и намали стреса си.

Адам Ливайн тренира йога 5 пъти в седмицата. Той редовно сменя тренировката си, защото според него йогата е толкова необятна, че винаги може да разнообрази тренировката си. Освен йогата, Левайн обича да бяга и то дълги кросове. Според него няма нищо по-ободряващо от 30 минутен крос в парка, сред природата.

Той е много педантичен към храната, с която се храни. Това е така, защото се грижи за тялото си и винаги следи какви са хранителните вещества, които приема. В това се крие тайната на перфектната форма, без дори да е влизал във фитнеса.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април