Скарлет Йохансон: диета и тренировки

Скарлет Йохансон: диета и тренировки

Най-важното

Отново е време да разкрием тайните на звездите. Този път на ред е Скарлет Йохансон. Звездата от нашумелия скоро филм "Люси" попада в топ 10 на най-сексапилните актриси в Холивуд през тази година и има защо. Тя има невероятно тяло, което е спечелило сърцата на милиони мъже. Освен това тя притежава и чарът, който иска всеки мъж от жената до него. Ето какви са тайните за перфектният външен вид на Скарлет Йохансон.

Тренировки. Тя тренира усилено всеки ден, като дори понякога тренира подобно на професионалните спортистки. Тя е много педантична към своя външен вид и за това тренира толкова усилено. Неин личен треньор е Боби Стром, който и помага при изготвянето на тренировки.

- 90-минутни кръгови тренировки. Тя прави такива тренировки 3 пъти седмично. Според нея и нейния треньор това и помага да се поддържа силна и винаги стегната. Може да ви се струват много 90 минути кръгова тренировка, но за нивото на тренировки на Скарлен Йохансон това е нормално. Нейните кръгови тренировки се сменят на всеки 2 седмици, като те винаги съдържат 3 упражнения с телесна маса, 3 упражнения с дъмбели или пудовки и 3 кардио упражнения. По време на тази кръгова тренировка, тя прави 3 различни тренировки за различни мускулни групи.

- Тя винаги се разтяга добре преди тренировка. Това според нея и нейния треньор и помага да се предпази от травми. Тя отделя около 10 минути за разтягане.

- Кардио. 2 пъти в седмицата Скарлет Йохансон прави кардио тренировки. Единия ден тя прави дълго бягане, последвано от скачане на въже, а другия ден тя прави интервална тренировка. Тя сменя интервалните тренировки, като тя ги прави или във фитнеса на уредите или на открито.

- Смесени бойни изкуства (ММА). Тя е почитателка и на бойните изкуства. 1 път седмично тя тренира ММА в продължение на около 1 час. Това и помага не само да поддържа формата си и да подобрява бързината и гъвкавината си, но и и помага по време на филмите. По този начин тя изглежда по естествена когато участва в бойна сцена.

Диетата на Скарлет Йохансон. Тя се храни подобно на професионален спортист - специално изготвена за нея диета и помага да приема всички необходими хранителни вещества, които и помагат по време на тренировката.

- Закуска. Най-честите закуски на Люси са яйцата под различни форми, овесена каша, плодове, смутита и понякога сандвичи с месо.

- Обяд. Тя обядва често киноа с месо, или салата с месо или месо със задушени зеленчуци.

- Вечеря. Вечерята обикновено съдържа картофи, риба, ориз, месо и други зеленчуци.

- Преди и след тренировки. Преди тренировки тя често яде ядки или различни плодове, които и дават енергия за тренировката. А след тренировката си прави различни фрешове, които и помагат да се възстанови.

Вижте още: Звезден пример: Никол Кидман.

Вижте още: Тренировките на Ким Кардашиян.

Вижте още: Звездна тренировка на Меган Фокс.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април