Орландо Блум: диета и тренировки

Орландо Блум: диета и тренировки

Популярният с невероятната си външност Орландо Блум е един от най-красивите и секси актьори в Холивуд. Освен актьорския му талант и външността му със сигурност е изиграла важна роля при избирането му за епични роли в култови филми като "Властелинът на пръстените", "Карибски пирати", "Тримата мускетари" и други.

Ето диетичните и тренировъчни тайни, които поддържат младоликия актьор във форма.

Диетата на петте фактора

Актьорът разчита на пет фактора в диетата си, които набавят всичко необходимо за тялото му. Съставена от популярния треньор на холивудски звезди Харли Пастернак, програмата съчетава пет малки диети в един ден.  Продуктите във всяко хранене трябва да съдържат една от пет жизнено важни съставки:

- храни с нисък гликемичен индекс
- протеин
- фибри
- здравословни мазнини
- напитки без захар

Освен това, за пет седмици можете да се насладите на пет дни, в които да кръшкате от програмата. По примера на Орландо, доста холивудски знаменитости ползват диетичния план, за да постигнат хармонични тела. 

Нискокалорична веганска диета

На практика Орландо притежава красива физика и външност като даденост. Това обаче не му пречи да полага изключителни грижи за тялото си. Той е лоялен на веганската диета и яде предимно нискокалорични зеленчуци и плодове. Не приема млечни и животински продукти като пилешко, червено месо и т.н. Освен това, актьорът разбира отлично лошото въздействие на тлъстите храни и масло, поради което ползва само здравословни мазнини като зехтин и масла от семена.

Редовни тренировки  

Стройното и мускулесто тяло на актьора свидетелства за постоянството му с тренировъчната програма. Вместо странни и трудни упражнения, красивият актьор прави леки, но интензивни тренировки като изкачване на стълби, джогинг, кардио и други. Освен повишаване на неговата бързина и ловкост, тези упражнения пречат на мастни натрупвания по тялото му. Орландо е голям фен на йога и пилатес, които подсилват гъвкавостта му и поддържат важни мускулни групи в отлично състояние.

Здравословни съвети за феновете  

Вие също бихте могли да се сдобиете със завидната перфектно оформена физика на Орландо ако обърнете повече внимание на тренировките си. Първото нещо, което трябва да направите, за да се доближите до целта си е вместо да се акцентирате само върху коремните мускули, да се фокусирате над всички основни мускулни групи в тялото. За по-бързи резултати съчетайте тренировките си с чиста диета. Можете да помогнете на мускулите да се развиват с елиминирането на алкохола и захарта от диетата си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май