Менюто на Джесика Алба

Менюто на Джесика Алба

Джесика Алба е една от най-сексапилните актриси в Холивуд. Тя постоянно е търсена да играе във филми и навсякъде показва своето перфектно тяло, което попада в сънищата и мечтите на много мъже. Вижте какво е менюто на Джесика Алба.

Нейното меню не е от най-здравословните. Тя обожава да яде солено. Казва, че й се е случвало да слага толкова много сол, че яденето побелява. Както всички знаете солта не е никак полезна, но явно на Джесика Алба й влияе добре. Както казва тя се стреми да яде повече натурални плодове и зеленчуци и да не употребява консервирани и полуготови храни. Според нея нейните слабости са сирене, крекери, вино, франзели и цялата мексиканска кухня, която е пикантна.

Тя обича много зелето и марулите и те почти винаги участват в нейното дневно меню. Тя винаги има запас от свежи плодове и зеленчуци утях. От плодовете тя най-много обича бананите и ябълките, а от сезонните плодове обича ягодите и динята.

Нейният най-голям специалитет е зелевата салата, която си прави почти всеки ден. Нейната рецепта е следната: за сосът смесете 1/4 чаша кокосова вода, 2 супени лъжици лимонов сок, 2 супени лъжици зехтин, сол и черен пипер. След това смачкайте зелето докато не умекне и пусне сос и го залейте с дресинга.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май