Звездата от НБА Кармело Антъни отслабва преди новия сезон

Звездата от НБА Кармело Антъни отслабва преди новия сезон

Най-важното

Кармело Антъни е един от най-добрите баскетболисти в отбора от НБА Ню Йорк Никс. Той бе закупен от Денвър Нъгетс и преди новия сезон се е зарекъл да се върне във формата, в която е бил като студент. Тогава той е тежал малко и е бил атлетичен, докато после като станал звезда се е отпуснал и често камерите са улавяли отпуснатото му тяло по време на мач. Чудите се как може професионален спортист да е отпуснат? Лесно, с нездравословно хранене и скатаване от тренировки.

Той е известен с любовта си към бургерите, които му пречат да направи коремна преса, колкото и да се мъчи. Освен това той е голям почитател на алкохола и газираните напитки. Тази комбинация му пречи да има това стройно атлетично тяло. Но все пак той има уникален талант за баскетбол, което го държи сред водещите баскетболисти в НБА.

Преди новия сезон той се заканва да се върне във формата от колежа, когато го забелязват от Денвър. През миналия сезон Кармело Антъни е тежал 90 килограма, но той иска да свали 10 килограма и да се върне до 80-те, които е тежал в колежа. Той трябва да направи това без да намали силата и издържливостта си.

По време на предсезонната подготовка, Кармело Антъни тренира наиситна мотивирано, което показва интервюто му пред престижния вестник "Ню Йорк пост". Той обяснява, че тренира по 2 пъти на ден. Сутрин тренира усилено във фитнеса, а вечерта тренира с отбора за предстоящия сезон. Според него фитнеса не му пречи да е пълноценен на тренировка.

Неговата тренировка започва с 30 минути кардио (бягане, скачане на въже, колело и др), след това прави суперсерии за всяка мускулна група, като той е разделил тренировките. Той набляга на упражненията без тежести, които му дават взрив и пъргавина. Според него той ще успее да си възвърне формата преди началото на сезона, което да му помогне да е един от най-добрите баскетболисти в НБА и да изведе тима си до челно класиране.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април