Джъстин Тимбърлейк: тренировка и хранителен режим

Джъстин Тимбърлейк: тренировка и хранителен режим

Най-важното

Още по темата

Време е отново да разкрием звездните тайни. Този път на прицел е Джъстин Тимбърлейк, който е една от съвременните звезди. Той има успех в музикалния бизнес и в актьорството, където се снима в няколко популярни филми като "По приятелски" и "Палавата класна". Той винаги показва невероятна форма, което му спечелва милиони фенове, а жените просто са луди по него. Ето какви са и неговите тайни.

Джъстин Тимбърлейк обича да тренира с без тежести, повечето му тренировки са с телесна маса. Той обича и да бяга, като той показва някои доста добри резултати, за човек, който не се занимава професионално със спорт. Това му помага да има това стегнато и оформено тяло. Той тренира 4 или 5 дена през седмицата, но в почивните му дни той е далеч от почивката. Той играе различни спортове като баскетбол или футбол с познати или танцува, като по този начин се подготвя за някой концерт или нов клип.

По време на сериозните му тренировки, той има 1 ден в който бяга и прави само коремна преса, има 1 тренировка в която прави интервално бягане и след това упражнения от сорта на клекове и набирания, има 1 тренировка в която само бяга и то много дълго, над 12 километра и има 1 силова тренировка във фитнеса, която е с малко тежести.

Хранителния режим на Джъстин Тимбърлейк. Добрата визия на певеца е продиктувана от стриктното спазване на хранителния режим, който сам си е изготвил. Той е привърженик на модела да се яде 5 пъти през деня, все малки порции. Това според него му помага да храносмила по-добре храната и да приема всички необходими хранителни вещества от ястията, които в повечето случаи сам си приготвя.

Ето любимите храни на Джъстин Тимбърлейк.

- Закуска - той приема много протеини на закуска. Любимата му закуска е 3 сварени яйца, месо и портокалов сок.

Обяд - той приема протеини и на обяд. Любимото му е пилешки гърди със задушени зеленчуци.

Вечеря - тогава той набляга на салатата с малко месо.

Вижте още: Тренировката на Дейвид Бекъм.


Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април