Дария Клишина: красивото момиче на леката атлетика

Дария Клишина: красивото момиче на леката атлетика

Най-важното

Дария Клишина е една от най-красивите спортистки. Изкусителната блондинка не само е красива, но и е една от най-добрите в своя спорт. Рускинята изгря за леката атлетика през 2011г., но бързо спечели сърцата на милиони мъже по целия свят с невероятните си форми.

Дария Клишина е родена през 1991г. и е висока 1.80, а краката и са по-дълги и от Ла Манша, шегуват се много фенове на леката атлетика. Нейната дисциплина е дългият скок. Тази дисциплина и придава необходимата индивидуалност и и помага да поддържа перфектното си тяло, защото ако беше спринтьорка, нямаше да изглежда по този начин.

Най-големите и успехи са 2 титли на европейските първенства в зала през 2011 и 2013г. Тя спечели и бронзов медал на отминалото европейско първенство в Цюрих. С оглед на това, че е само на 23 годишна възраст, тя скоро ще се превърне в една от най-добрите състезателки в този спорт и ще се превърне в лицето на леката атлетика.

Тя има и големи успехи като девойка. Тя е световна и европейска шампионка за девойки в тази трудна дисциплина и това и дава шанса да спечели титлата и за жени, което със сигурност ще се хареса на милионите и фенове.

През 2013 година тя бе избрана за най-красивата спортистка в Русия, за което едва ли някой би протестирал. Тя безспорно е и една от най-красивите в света и скоро ще се превърне в символа на спорта.

Първоначално тя започва да тренира волейбол, може би защото като малка тя е била много по-висока от връстниците си. Постепенно се запалва по леката атлетика и загърбва волейбола, който всъщност и е помогнал при отскока. Тя е играла като диагонал. За този пост е важно да се отскача много и то от линията на 3-те метра. Това може би и е помогнало в първите месеци на тренировка да се представя по този невероятен начин.

Първият и треньор Юрий Кирилов обяснява, че това е една от най-талантливите му състезателки и и пожелава да достигне върха в леката атлетика, а именно да стане олимпийска шампионка.

Тя бързо става и апетитна за рекламни договори и фотосесии. Нейните снимки бързо обиколиха света, което и помага да стане още по-известна. Нейните фотосесии бързо спечелиха сърцата на милиони мъже, които биха направили всичко за тази апетитна блондинка.

Вижте няколко снимки, които ще ви докажат, че тя е една от най-красивите спортистки.

1390967celebritywallpapers.com

1390966celebritywallpapers.com

1390968celebritywallpapers.com

1390969celebritywallpapers.com

Вижте още: Возняцки: красивото момиче на тениса.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май