Борш с кренвирши

Борш с кренвирши

1/2 малка прясна зелка

1 глава лук
3-4 домата
2 картофа
2 кренвирша
1 к.ч. олио
1/2 ч.л. червен пипер
магданоз
сол

Пуснете нарязаните лук и зеле, олиото и солта в 1 л вряща вода. След като зелето поомекне, прибавете нарязаните на кубчета картофи, а след 1-2 мин.- нарязаните домати и червения пипер. Оставете ястието се да вари около 30 мин. и добавете дребно нарязаните кренвирши и магданоза. Варете борша още няколко минути.

ключови думи:
борш гозба кренвирш

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април