Хайде, излъжи ме!

Хайде, излъжи ме!

Макар да не ни се иска да го признаем, често се случва мъжът до нас да ни лъже за дребни неща и това си е съвсем нормално. С насмешка и препратка към песента на Слави Тифонов поглеждаме към онези реплики, които мъжете използват най-често, за да ни "замажат очите" и на които ние се правим, че вярваме.

1831725

Вие питате: Къде беше снощи?

Той отговаря: Бях на събиране по мъжки, бяхме само ергени. Гледахме футбол и някакви глупави клипчета в Интернет, на теб едва ли щяха да ти харесат тези занимания, затова не те поканих.

Реалността: Не е правил нищо извън правилата, но на събирането е имало сингъл жени, за които той предпочита да не ви споделя.

1831728

Вие питате: Колко изпи?

Той отговаря: Само три бири, за разлика от Тошето, който пи три ракии и после водка, след което и от на Данчо уискито.

Реалността: Половин бутилка гроздова или половин бутилка уиски, но определено твърд алкохол в стабилно количество.

1831731

Вие питате: Този непознат номер на дисплея да не е бившата ти?

Той отговаря: Какво?! НЕ! Как си го помисли изобщо? Аз на нея й знам номера наизуст и той определено не е 0893

Реалността: Не е бившата, а някаква колежка, която му звъни уж случайно от служебния си номер да уточнят нещо, което й служи за претекст. Хубавото е, че той може наистина да го счита за нещо нормално.

1831729

Вие питате: Кога ще си намериш по-високоплатена работа?

Той отговаря: От доста време си го мисля, особено след като имам един приятел, който постоянно ходи на тиймбилдинг и се напива всяка вечер. Търпение трябва, мила, всичко ще се нареди, защото на добрите хора им се случват хубави неща.

Реалността: Той не обича промените и донякъде си харесва работата. Само донякъде, и той има съмнения, но предпочита да не прибързва.

1831727

Вие питате: С кого си пишеш в два часа посред нощ по Viber?

Той отговаря: Един приятел - има проблеми с настоящата си приятелка и аз, нали ме познаваш, винаги съм готов да помогна, хехе. Изобщо не съм забелязал колко е часът.

Реалността: Приятелка, с която преди 5 години са имали някаква мимолетна забежка. Оттогава си пишат от време на време и това е всичко.

1831730

Вие питате: Защо не ми влизаш в положението, защо не се опитваш да ме разбереш?

Той отговаря: Мъжете и жените са различни същества, няма как да очакваш нещо друго. А и наистина, не мога да разбера защо ти е толкова важно да си удовлетворена от живота - пълно удовлетворение няма, каквото и да правиш. Дай по-добре да си легнем на дивана и да гледаме някой филм...

Реалността: Наистина не му се играе на психолог, защото му е ясно, че жените само мрънкат и не знаят какво искат. Но това не означава, че ви обича по-малко и определено иска да ви накара да се почувствате по-добре с топла прегръдка.






ключови думи:
лъжа той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май