Тълкуване на сънищата: под водата

Гмуркате се, ама защо?
Тълкуване на сънищата: под водата

Сигурно ви се е случвало да сънувате, че плувате под водата, почти останали без надежда някога да се измъкнете на повърхността. Не ви достига въздух и се намирате на ръба на пълното изтощение. Ето ви и още един неприятен сценарий: стоите си вкъщи и изведнъж стаята започва да се пълни с вода. Залива всички предмети и мебели заедно с вас... 

Как да тълкувате тези сънища? Лесно :)

Възможно е напоследък да сте пренатоварени с емоции (добри или лоши) и те да са обзели цялото ви съзнание. Да ви тежат и тормозят. Ще направите добре, ако в най-скоро време се освободите от влиянието им и намалите значението, които оказват в живота ви.

В този смисъл, докато се гмуркате в съня си следващия път, огледайте внимателно морското дъно. Потърсете предмети, които бихте могли да асоциирате с определено чувство. Наблюдавайте внимателно (преди лягане си вземете очила и плавници!) и много скоро ще локализирате давещите усещания и ще ги обуздаете.

Е, пробвайте! А съвсем скоро ще тълкуваме и други сънища. Междувременно, посетете фен-страницата ни във фейсбук, където ще откриете още интересни теми.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май