Те обичат да медитират 2

Звездите вървят смело по пътя на себепознанието
Те обичат да медитират 2

Животът на звездите не е по-различен от този на обикновените хора. Известните също минават през различни предизвикателства, имат своите трудни и напрегнати моменти...

А за да разпускат от напрежението, голяма част от тях са се научили да медитират. Вече ви запознахме с няколко популярни личности, които са фенове на медитацията, а днес възнамеряваме да попълним списъка с още трима.

Тези:

Деми Мур

50-годишната актриса се намира в отлична физическа форма. Нещо повече. Въпреки раздялата с много по-младия си съпруг Аштън Кътчър, госпожа Мур изглежда изключително спокойна и в мир със себе си. О, да! Твърди, че постига хармония с редовни медитативни упражнения.

Всъщност, Деми е дългогодишна последователка на Дийпак Чопра – индийски лекар, писател и лектор. Е, за мнозина Дийпак е по-скоро шарлатанин, отколкото гуру, но очевидно Деми си го харесва и продължава да го подкрепя както морално, така и финансово.

Може би неговата практика наистина ѝ се отразява добре...

755077justjared

Арнолд Шварценегер

Бившият губернатор на американския щат Калифорния определено не е от мъжете, които биха застанали в поза лотос на пода, със затворени очи :) Но Арнолд също дава почивка на съзнанието си, при това – качествена. Фен е на т. нар. трансцедентална медитация, за която вече ви разказахме в предишната част на този материал...

755108justjared

Анджелина Джоли

С толкова много деца за гледане, на красивата Анджелина и остава едно: да медитира в движение! В игрите с малчуганите актрисата открива чудесна възможност да се отърси от напрежението и да се заради с позитивизъм.

755119justjared

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май