Те не са перфектни, но...

... се харесват
Те не са перфектни, но...

Всеки ден куп звездни момичета се усмихват широко от корицата на луксозните списания. Не се самозалъгвайте - нито едно от тях не е толкова перфектно, колкото изглежда.

Даже редица недоброжелатели и критици, без капчица съвет, ще ги нарекат... дебели. Но въпреки това, въпросните кокони продължават да показват телата си наляво-надясно. Нещо повече: харесват се такива, каквито са.

Е, вижте част от тези самочувствени мадами, които рядко се обиждат от нападките по техен адрес:

Бионсе

Инверсиите в теглото на поп дивата искрено интересуват редакторите на жълтите издания. Често критикуват Бионсе, че ползва драстични детокс диети, за да "прекроява" талията си. Резултатът: те й помагат да отслабва бързо, но крайно нездравословно и неефективно – за нула време си възвръща килограмите.

Обаче, къдрокосата принцеса въобще не се обижда от коментарите относно теглото си. Или поне не показва те да се отразяват на доброто й самочувствие. Доказателството е, че в повечето от клиповете си и на светски събития, тя редовно се показва в оскъдно облекло, което смело подчертава формите й.

Е, настоящата бременност на сладураната със сигурност ще промени драстично фигурата й, но сме сигурни, че това никак няма да я притесни...

Кели Кларксън

Сладката русокоска е победител в първото издание на музикалното реалити шоу "American Idol", а албумите й се купуват като топъл хляб. Като оставим настрана доказания й музикален талант, Кели редовно е упреквана заради честите проблеми, които има с теглото си.

Но изпълнителката приема критичните мнения към особата си с голяма доза чувство за хумор. Ето така:

"Да, имам закръглена фигура, която обаче... мъжете харесват", казва чаровницата. "Освен това, не искам да съм на диета, ако ми се случи нещо и утре умра! Как ще се срещна с Господ на гладен стомах?", шегува се тя.

justjared

Дженифър Лопес

Голямото дупе на Джен се превърна в истинска легенда и вече почти живее собствен, различен от този на притежателката си, живот. Въпреки това обаче, певицата признава, че се чувства добре в кожата си и, че в никакъв случай не би искала да се променя:

"Харесвам тялото си. През целия си живот като зряла жена поддържам едно и също тегло, плюс-минус два килограма. Имам си всичко: дупе и бюст! И, да, имам право да се гордея с фигурата си", допълва тя.

justjared

Ако трябва да бъдем честни, наистина харесваме тези три мадами. Одобряваме най-вече тяхното положително отношение към външния им вид. Те, разбира се, не са се отказали да се грижат за себе си. Напротив, спортуват непрекъснато.

Но не позволяват мнението на другите да нарушава вътрешното им равновесие и самочувствие. А това е важно, както в поддържането на добра форма, така и в живота изобщо. Съгласни ли сте?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май