Танците: мисия възможна с малко въображение

И с усмивка на уста
Танците: мисия възможна с малко въображение

Ха! Ето ви един супер готин трик, който ще ви направи крале на дансинга за нула време, имайте ми думата. Не, този път няма да ви карам да разучавате сложни танцови движения.

Ще ви помоля обаче следното: следващия път, когато танцувате, да го правите така, сякаш сте сами в дискотеката. За да си представите ситуацията по-лесно, може просто да затворите очи. Заслушайте се в ритъма на музиката, отпуснете крайниците, но и съзнанието си. Браво! Справяте се повече от добре.

Всъщност, въпросния трик взех назаем от американската актриса Анджела Тримбър. Чаровната Анджи, която стана популярна с участието си в поредица от сериали, страшно обича да танцува. Нещо повече, не се срамува да го прави на публични места. Последно, например, сладураната се развихри в голям търговски център, а оригиналната си хореография тя засне в клип, който впоследствие обиколи интернет пространството.

Във видеото Тримбър подскача лудо в центъра на мола, докато хората минават покрай нея. Интересното е, че почти никой не й обръща внимание :) 

Това обаче не е първият клип на лудата глава. През 2011 година актрисата документира уникално танцово изпълнение в обществена пералня в Лос Анджелис.

Изглежда целта й е да продължи своеобразния проект, който самата тя нарича "Танцувай така, сякаш никой не те гледа".

Посланието на мадамата е ясно: танците са забавление, страхотна антистрес терапия и като такива, те не трябва да те напрягат или да те карат да се притесняваш, докато ги практикуваш. "Прави ги, както можеш, без много-много да ти пука", това с две думи е всичко, което иска да ни каже Анджи и аз искрено я подкрепям в инициативата й.  

Между другото, нейният трик е абсолютно приложим и по отношение на много други неща в живота. Или както е казал някой: 

Танцувай така, сякаш никой не те гледа

Обичай така сякаш, никога не си бил раняван

Пей така, сякаш никой не те слуша

И живей така, сякаш Раят е на Земята...

Страхотна философия, нали? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май