Тайният живот на плувците

Равни във водата, различни извън нея
Тайният живот на плувците

За много от нас спортът е своеобразният оазис насред пустинята от професионален стрес, семейни ядове, трафик истерия и всички онези ужасни неща, които се опитват да съкратят живота ни всеки ден. Няма значение дали ще е колело, бягане или фитнес - всичко е добра идея, стига да помага на човек да се откъсне за момент от другата реалност и да направи нещо добро за главата и тялото си.

Да, обаче плуването е малко по-специално от всички останали спортове. Не за друго, ами защото бидейки активност, която се практикува почти без дрехи, тя поставя своеобразен знак за равенство между всички иначе толкова разнообразни хора.

Поне така го е видяла режисьорът и фотограф Джуди Старкман. Тя е страстен плувец и е имала шанса всеки ден в продължение на много години да наблюдава метаморфозите на своите "колеги", които пристигат до публичния басейн като различни, но се потапят в него като еднакви.

Затова решава да заснеме тези хора веднъж по бански и втори път облечени за "тайния си живот" извън водата. Това са представители на най-различни професии, вариращи от пожарникар, през учител, до реставратор на антични флейти. "Млади и стари. Някои са във фантастична форма, но повечето са просто обикновени хора", споделя Старкман. Можете да видите избрани кадри в галерията, а ако те не ви стигнат, заповядайте да разгледате трансформиращата сила на джогинга.

А вие - какви сте в "тайния си живот" извън нашия уебсайт? Можете да разкриете самоличността си на фейсбук фен-страницата ни :)

ключови думи:
басейн плуване спорт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април