Страстни целувки. По холивудски

Мляс!
Страстни целувки. По холивудски

Празникът на влюбените мина, но връзката ви остава :) А за да поддържате романтиката и щастието в нея, трябва да радвате любимия човек с постоянни жестове на внимание. Нещо повече, за какво са ви тези устни, ако не, за да ги използвате по предназначение?

Целувайте половинката си по-често, страстно и по повече.

За да ви надъхам да го правите пък, ще ви поканя да надникнете в интимните мигове на още няколко звездни двойки:

Брус Уилис и Ема Хеминг

Съпругата на Брус е доста по-млада от него и безспорно – много красива. Затова не е чудно, че актьорът я слуша и се грижи за нея с любов и нежност.

В същото време, не пропуска добра възможност да я нацелува качествено. Както направи на официалната премиера на новия си филм "Умирай трудно: денят настъпи". Дядо Уилис е страстен, няма две мнения по този въпрос.

807125justjared

Ким Кардашиян и Кание Уест

Откакто са заедно, Ким и Кание искат да покажат на целия свят, че по-готина двойка от тях НЯМА. Дали успяват обаче... е предмет на друг разговор. Но е факт: сладурите се мляскат безспир и въобще не им пука.

807127justjared

Джерард Бътлър и поредната

Вечният ерген на Холивуд отново има хубава приятелка. Същата се казва Мадалина и е мацка и половина. Надяваме се, че Бътлър ще осъзнае това в най-скоро време :) Вижте колко са сладки!

807126justjared

Е, какво чакате – имате цяла неделя. Нацелувайте се!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май