Смотаните любовни съвети, които мъжете си дават един на друг

Слушаме и не вярваме на очите си!
Смотаните любовни съвети, които мъжете си дават един на друг

Още по темата

Слушаме и не вярваме на очите си! Бедата не е там, че те не са добри в говоренето на тема "любов и срещи”. Бедата е там, че мъжете не са добри в разсъжденията върху въпросната тема. Достатъчно е да чуеш приятелските съвети, които щедро си наливат в главите един на друг, заедно с бирата, за да се хванеш за своята глава! Само виж...  
Съвет № 1  "Не пропускай нито една възможност да спиш с жена, преди да "изгориш.”
Защо го дават: "Защото така се наиграваш и после, когато решиш да се "вържеш” със сериозна връзка, вече не се чувстваш прецакан.” – Г, 35 г.
Защо е смотан: Разпасването на гащите наляво и надясно започва като навик и завършва като жизнена философия. Също като цигарите. Пристрастиш ли се, има временно въздържание, но не и отказване.    
Съвет № 2  "Отрежи я, за да стане ясно, че контролираш положението.”
Защо го дават: "Имам приятел, който се изтупва, обикаля заведенията и се прави на голямата работа. Понеже е красив и мацките го харесват, ги прави луди калинки. Реже ги, разиграва ги, присмива им се и накрая се прибира доволен вкъщи. Когато ме заряза последното ми гадже, той ме посъветва да започна да практикувам "презрение", защото това щяло да ми върне самочувствието." – Ф, 25 г.
Защо е смотан: Защото, както добре знаем от приказките, Ледената кралица никога не свършва добре. Освен това е самотна, зла и комплексирана.  
Съвет №3 "Изчакай 3 дни, преди да й се обадиш.”
Защо го дават: "Защото така увеличаваш шансовете си. Жените не обичат отчаяни мъже и ги режат веднага, а ако звъннеш още на другия ден, ще изглеждаш супер отчаян.”
Защо е смотан: Защото докато мъжествено чакаш въпросните 3 дни, някой друг, който не спазва това откачено правило, ще ти е грабнал проектогаджето изпод носа. Или тя просто ще те е забравила.  
Съвет № 4  "Искаш да се видите? Драсни й един есемес.”
Защо го дават: "Живеем в свят, в който нонстоп си чатим в скайп, туитър и фейсбук и си пращаме имейли и есемеси. Така че няма нищо лошо да поканиш някое гадже на среща с есемес. Тъкмо, ако не иска, няма да има нужда да ти го казва и ще си спестите неловкия момент." – П, 30 г.
Защо е смотан: Разликата между поканата за среща с есемес и с използването на живия ти глас напомня разликата между секса с надуваема кукла и с някой от плът и кръв. Уж занятието е едно и също, но...  
Съвет № 5 "Откажи се, тази е златотърсачка.”
Защо го дават: "Колкото по-добре изглежда една жена, толкова по-лесно се забелязва и толкова по-трудно се сваля. Такива жени имат много ухажори и искат дълга обсада, време, нерви и подаръци, затова е по-добре овреме да се пренасочиш към обекти, които по-лесно се завоюват” – Т, 32 г.
Защо е смотан: Най-трудните победи са най-сладки, а и едно е сигурно – тази красавица никога няма да бъде твоя, ако не се пробваш да я поухажваш.  
Съвет № 6  "Работи повече над тялото си, отколкото над връзката си.”
Защо го дават: "Айде аз да изглеждам като Райън Гослинг, пък тя да ме зареже доброволно, а?” – И, 29 г.
Защо е смотан: Да, Райън Гослинг е страхотен и човек не може да го зареже. Факт. Обаче част от чара му е именно в романтичния му образ в "Тетрадката”. Доказателство: Жан-Клод ван Дам изглежда не по-зле, като си съблече фланелката, и въпреки това го искаме само за една нощ бурен секс, нали? Скъпи момчета, мускулът, който има най-голямо значение, си остава сърцето.  
Съвет № 7 "Унижи я, за да я възбудиш.”
Защо го дават: "Това си е игра. Когато я накараш да се почувства несигурна в себе си, тя е по-склонна да ти скочи в леглото.” – Ф, 26 г.
Защо е смотан: Ако следваме логиката на играта, след като скочим в леглото на въпросния левент, за да разпалим още повече страстите, трябва да го унижим на тема размер. Дали наистина ще помогне?  
Съвет № 8 "Ако искаш да не ставаш за смях и да имаш шанс с повече гаджета, е по-добре да не си навътре с модата и козметиката.”
Защо го дават: "Ами, то си е ясно! Да не би прякорът Манекена на Бекъм, Божинов, Роналдо и Бербатов да е плод на възхищение? Естествено, че не! На мъж, който ходи на маникюр и следи модните тенденции, не му е чиста работата!” – З, 36 г.
Защо не работи: Чудя се кой ли има по-голям шанс да завърже запознанство в бара довечера: шеметно облеченият индивид или мъжът, носещ кафяви джинси, бордо канадка, сив пуловер на зелени ромбове и черен кожен каскет? Аз лично знам на кого бих дала телефона си.
ключови думи:
мъже съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май