Секси звездни момичета 40+

Баби, друг път!
Секси звездни момичета 40+

Възрастта е само число и тези известни мадами са живото доказателство за това.

Годините не им личат и причината е ясна: въпросните мацки полагат постоянни грижи за здравето и външния си вид. Спортуват, стараят се да хапват здравословно и се опитват да живеят максимално пълноценно.

Вижте ги:

Кортни Кокс

Само преди няколко месеца американската актриса, която стана популярна с ролята си на Моника в успешния сериал "Приятели", навърши 48 години.

Факт. Кортни изглежда в отлична форма и няма никакво намерение да остарява. Чаровницата тренира редовно, а готвенето безспорно е любимото ѝ хоби.

Ако пък сте любопитни, надникнете в този материал, за да разберете повече за фитнес навиците ѝ.

18f58a40-c261-2f6a-02f2-397c910198b5Hollywood Tuna

Синди Крауфорд

Синди е невероятна! Супермоделът е на 46, но съвсем не изглежда на толкова. Красива както винаги, Крауфорд води активен начин на живот и се старае да бъде добър пример за децата си в здравословно отношение. Повече за тренировката ѝ научете тук, а за диетата – тук.

34a8f44e-8a2b-603e-fbf0-e3421c55d583Hollywood Tuna

Джейн Фонда

Седнете, за да не паднете - през декември Джейн ще навърши точно 75 години. Но е твърде далече от представата ви за баба :) Актрисата спортува активно и до днес и продължава да спазава определени хранителни навици.

Нещо повече. През юли вдъхновяващата дама сподели в интервю, че през последните няколко години се радва на страхотен сексуален живот. И се чувства наистина щастлива и споделена.

Разбира се, всички тези дами разполагат с достатъчно средства, за да поддържат визията си. Но е очевидно, че, освен пари, имат и желание...

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май