Секс за здраве

Шест причини защо сексът е здравословен
Секс за здраве

Дори и да сте уморени и да ви боли глава, а "половинката" ви гледа умоляващо с влюбени очи, ободрете се със секс. Той е полезен по много причини. 

  • Бодрост и младост

Вие не само ще се почувствате по-бодър и с повишено настроение, но и реално ще изглеждате с 10 години по-млад. До такъв извод са стигнали шотландските учени. 

  • Не на стреса 

Американските учени са убедени, че най-добрият антидепресант е спермата. Ако нещо не сте в настроение, обърнете се към лекарството, което носи самото ви тяло. 

  • Самооценка

В Тексаския университет отбелязаха, че редовният секс внушава неотразимост и кара да отделят повече внимание на тялото си. А това е още един плюс към уважението. 

  • Изразходени калории

Не е толкова, колкото би ни се искало, но и 21-те изхвърлен и калории ще ви позволят с чувство на изпълнен дълг да заспите сладко-сладко след преживяното удоволствие.

  • Засилен имунитет 

Американският Университет Уилкс съветва имунитета да се укрепва чрез секс, защото дори само един полов контакт седмично повишава съдържанието на имуноглобулин А, който се справя с инфекциите.

  • Забравена мигрена 

Немските учени предлагат аналгинът да бъде сменен със секс. Именно той е помогнал на 60% от анкетираните да забравят за болките в главата.

Източник - БГНЕС

ключови думи:
здраве интимност секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април