С какво отблъскваме хората около нас, според астрологията

С какво отблъскваме хората около нас, според астрологията

ОВЕН

Проблемът на овните е че са самовлюбени, което им пречи да създадат пълноценна връзка. Друг техен недостатък е че са напористи. Ако укротят егото си и приемат, че светът не се върти около тях, това ще им помогне да открият мечтаната за тях половинка.

ТЕЛЕЦ

Грешката, която допускат телците е, че забравят да се грижат за външния си вид, когато открият подходящ партньор. Поддържайте се и не приемайте човека до себе си за даденост и ще бъдете щастливи в любовта.

БЛИЗНАЦИ

За близнаците изневярата не е достатъчен повод за края на една връзка, особено ако се е случила веднъж. Най-голямата им пречка в любовта са изневерите.

РАК

Проблемът при раците, е че действат прибързано, което им е помогнало да провалят доста връзки до сега. Не бързайте и оставете нещата да се случват естествено. Всеки човек би се изплашил, ако започнете да му говорите за брак и деца на вторият месец, откакто сте заедно.


ЛЪВ

Лъвът може да изгуби своята половинка, ако приеме, че спечелването на лична битка е по-важно от спечелването на сърцето на някого. Дори и да се стремите да помагате на другите, може да ги накарате да повярват, че търсите единствено недостатъците в тях и това да ги отдалечи от вас. ДЕВА За девите най-големият проблем е срамежливостта и те трудно се справят с нея. Не оставяйте впечатление у другите, че няма какво да им покажете, бъдете уверени и докажете колко прекрасен човек сте наистина.

ВЕЗНИ

Везните имат проблем с това, че не уцелват точния момент за нещата. Те или прибързват, или прекалено дълго не предприемат никакво действие. За това говорете повече с половинката си какво искате и двамата.

СКОРПИОН

Скорпионите често си повтарят, че нямат нужда от никого и са достатъчно силни, за да се справят с всичко, макар вътрешно да знаят, че това изобщо не е така. Създават усещане в околните, че не търсят нищо сериозно. Променете това ваше държание.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април