Пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Пророческите сънища, които Ванга съветвала да не пренебрегваме

Не всички отдават значение на сънищата си. И рядко ги помнят. А това, което изплува в паметта, невинаги може да бъде дешифрирано. Посланията и намеците на подсъзнанието са твърде символични.

Въпреки това, някои сънища, които обикновено се наричат пророчески, не трябва да се пренебрегват.

Ванга често говорела за такива сънища, оставяйки много изненадващо точни тълкувания, които наистина помагат на някои хора да се пазят от неприятности, а други да получат това, което искат.

Ще ви представим тези, които пророчицата наричала най-важните. Нека започне с факта, че такива сънища се различават от другите сънища: те са много ярки и се помнят почти до най-малкия детайл.

Сънища, предупреждаващи за опасност

Един от най-честите сънища, който предупреждава за сериозни здравословни проблеми, наранявания и травми, е мръсно легло или разкъсано спално бельо. Мръсни неща, развалена храна, счупени домакински предмети и бездомни, неподдържани животни също не обещават добро здраве.

За риск да станете жертва на измамници, финансови затруднения или загуба на източник на доходи говорят сънища, в които сте свидетели на бушуваща огнена стихия: било то пожар, вулканично изригване и др.

За събития, които ще ви накарат да пролеете много горчиви сълзи: смърт на любим човек, предателство, сериозни конфликти с вашия шеф или деца, можете да бъдете предупредени от сън, в който апартамент или къща внезапно се наводнява и на пода се лее вода. Особено ако вече сте намокрили краката си в тази вода.

Негативните тълкувания на сънищата разстройват дори онези, които не вярват в тяхното значение.

Но не трябва да се разстройвате, а да слушате интуицията си и да анализирате всичко, което ви се случва сега. Напълно възможно е да намерите къде да "поставите сламки" и да се спасите от бъдещи неприятности.

Сънища, които предвещават положителни промени в личния ви живот

Сънищата с цветя винаги са новини за промени в личния ви живот, било то предложение за брак, нова любовв или дългоочаквано зачеване. Особено ако сред цветята има неотворени пъпки.

Сънуването на водопади и бурни планински реки говори за среща със сродна душа, за нова любов.

А ако има и дъга върху водата, трудно е да си представим нещо по-добро. Това е сън за главозамайващи перспективи и възможности, при това абсолютно невероятни, каквито дори не бихте могли да си представите в най-смелите си мечти.

И че всички врати скоро ще бъдат отворени за вас и вашето съкровено желание ще се сбъдне.

Сънища, обещаващи богатство

Мисля, че всеки знае за изпражненията и торовете. Но самите пари: банкноти или монети изобщо не означават, че скоро ще се появят в живота ви. По-скоро е отражение на вашите мисли и притеснения за тях.

Но тези 3, както твърди Ванга, абсолютно предсказват неочакван и доста осезаем приход. 

Първи в списъка са сънищата, в които сте в или виждате гръмотевична буря с гръмотевици. Проблясъци на светкавици и оглушителни гърмежи отгоре – означават пристигането на пари от вашите професионални дейности: бонус, увеличение на заплатата, нова високоплатена работа. А ехото от гръмотевични бури означава победа или получаване на наследство.

Появата на богат спонсор, инвеститор или партньор в живота е обещана от голяма черна хлебарка, която се втурва в съня. По принцип ние се опитваме да се отървем от тях или да ги смачкаме в сънищата си. И ако това се случи, за съжаление, такива прекрасни перспективи няма да се сбъднат в живота.

Не по-малко неприятните плъхове се присънват за връщане на стари дългове.

Но каквото и да обещава сънят, никога не казвайте на никого за него. Лошите, за да не се сбъднат, и добрите, за да не изплашат късмета. Пожелаваме ви да имате само хубави пророчески сънища, пише svobodnazona.com.

 

ключови думи:
пророческ сънища

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май