Приказно щастлива и щедра Година на Дракона за тези зодии

Приказно щастлива и щедра Година на Дракона за тези зодии

Руската астроложка Тамара Глоба предрече приказно щастлива и финансово щедра нова година за три зодии.

 

По думите й, в годината на Зеления дървен дракон щастливците ще получат голяма награда – спокоен и успешен живот.

Овните ще бъдат едни от тези късметлии. За тях 2023 г. бе доста активна и напрегната, затова звездите ще предоставят на представителите на знака възможност да си починат и да решат какви са истинските им желания.

Овните ще се радват на подкрепата на близките си и ще могат да срещнат половинката си. Финансовото им състояние ще е стабилно, а изпълнението на служебните задължения няма да е свързано със стрес и извънреден труд

За Козирозите новата година също ще бъде просперираща и успешна. Представителите на знака, които са работили усилено през предходните 12 месеца, ще могат да живеят спокойно, жънейки плодовете на миналите си постижения.

Те най-сетне ще имат възможност да възстановят реда в личния си живот, в който са възникнали много проблеми заради натоварения график.

Съдбовни срещи очакват самотните Козирози.

За Рибите 2023 г. не бе от най-лесните. Новата година обаче ще им донесе дългоочаквано признание - талантите им ще бъдат оценени, а начинанията им ще получат развитие.

Родените под този зодиакален знак ще могат напълно да преодолеят негативното влияние на миналото и да постигнат впечатляващ успех без особени затруднения, пише jenata.blitz.bg.

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май