Признаци, че първата среща трябва да е и последна

Признаци, че първата среща трябва да е и последна

Още от детството си слушаме за любовта от пръв поглед, но колко такива истории с щастлив край всъщност знаеш (приятелката на сестрата на бившия ти не се брои!)? Романтизираните идеи за съдбовна среща често замъгляват очите на влюбените. Разкриваме какво да търсиш, за да не се разочароваш по-късно.

Говорите за секс

Първата среща по правило е среща с непознат човек, чиято основна цел е да се опознаете. И въпреки че сексът е неразделна част от една връзка, започването на разговор с него, едва знаейки бащиното име на човека, който седи отсреща, е най-малкото странно...

Дискусия за бившите

Друго червено знаме е говоренето за минали връзки. Първата среща е времето, когато можеш да говориш за себе си, твоите планове и цели. Ако твоят събеседник започне да си припомня минали връзки, той вероятно не е напълно откъснат от тях.

Говорите за съвместното ви бъдеще

Друг сигнал за събуждане е незабавният разговор за съвместно бъдеще. Със сигурност има хора, които го намират за романтично. Но в действителност това е класическа проява на манипулация. Как може човек, който те познава само от няколко часа, да планира следващото десетилетие на съвместен живот?

Източник: cosmopolitan.bg

 
ключови думи:
среща

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май