По какво си личи, че го е грижа за вас

По какво си личи, че го е грижа за вас

Готов е да излезе от зоната си на комфорт само защото на вас ви е добре и сте щастлива. Това може да се изразява в нещо толкова простичко, като например това да ви даде якето си в студената есенна нощ, или пък да гледа романтична комедия, която иначе никога не би гледал. Тези неща ги прави го с удоволствие, защото правят вас щастлива. Дори и да не е грандиозен жест, малките неща са тези, които показват, че вие сте важна за него.

Когато ви слуша, наистина ви слуша. Той не би осъдил, няма да ви даде непоискан съвет. Няма да ви натяква, ако сте се издънили или да ви обяснява какво е трябвало да направите. Той просто е там, за да ви изслуша, когато имате нужда точно от това – просто някой да ви изслуша. Слуша ви, защото сте важна за него.

Не винаги ви казва това, което искате да чуете, а е откровен с вас Не е груб с вас, няма да ви обиди, но много деликатно може да ви каже неща, които не ви се иска да чуете. Той вярва, че може да ви помогне да вземете по-добри решения. Всъщност прекалено много му пука за вас, че да ви лъже.

Никога не е прекалено зает, за да отдели време с вас. Дори да работи на две места, в същото време да учи, да се грижи за родителите и племенниците си, когато имате нужда от него, той ще се появи. Той си взима времето за себе си, когато има нужда, но винаги ще се постарае да се грижи за вас и да отделя от вниманието си.

Винаги ще ви защити, когато реши, че някой ви наранява Дали това ще бъде някоя приятелка, която по някакъв начин ви разстройва, или колега, който прави живота ви истински ад. Той винаги е готов да се сбие за вас. Без да има нужда въобще да го молите за това. Когато усети, че някой ви наранява или нещо подобно, той ще бъде винаги там за вас.

Той е най-големият ви фен Може да разчитате на него, че ще бъде на всяко важно за вас събитие, не защото трябва, а защото иска. Дали ще бъде получаване на награда, дипломиране, интервюта за работа, и какво ли още не – дори и да е най-скучното събитие на света за него, той ще бъде там, защото иска да ви подкрепи.

Той е щедър любовник Той прави онова, което толкова обичате, защото иска да ви достави удоволствие, а не защото иска да му отвърнете със същото. Него му въздейства и вашия кеф и дори го възбужда. Не пренебрегвайте случващото се под завивките, ако искат да знаете дали го е грижа за вас.

Когато е сгафил, искрено се извинява. Някои мъже просто не могат да се извиняват. Защото не им пука. Те биха се престрували, че са прави, но не и да признаят, че са сбъркали. Някои мъже пък се извиняват, защото смятат, че точно това очаквате да чуете. На тях им пука дотолкова, че само да ви успокоят. Мъжът, на който му пука, няма да се страхува да се извини от душата си.

Когато ви гледа, сякаш се взира в душата ви. Има нещо, което се появява в очите на вашия човек, когато ви гледа, което ви показва, че просто вижда във вас – не само външността, а по-навътре. Ако мъжът ви гледа в очита и усещате, че и той е открит към вас, това ви позволява и вие да се вгледате в душата му. Това значи, че вие сте специална за него и на него наистина му пука!

l

ключови думи:
мъж обич грижа

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април