По какви жени си падат мъжете?

По какви жени си падат мъжете?

Има 8 типа мацки, на които който и да е мъж трудно ще устои...

Любвеобилната жена 

Ок, не казваме, че жената трябва да увисне на врата на мъжа, да се влачи след него в пристъпи на любов, да го гушка, мачка, щипе и целува във всеки удобен и неудобен случай... Не! Той не е плюшена играчка все пак. Но мъжът има нужда да усеща любовта на жената. В природата му е заложена идеята, че той трябва да я закриля, а тя трябва да го обгрижва. Затова, момичета, не се правете на големи принцески, а покажете поне малко отношение.

Жената, която умее да изслушва 
Нека си го кажем, повечето мацки обожават да дърдорят и то особено много пред половинките си. И когато на един мъж му отдаде възможност да бъде изслушан, за него това си е като празник! Все пак, не забравяйте, че господата имат нужда да се чувстват като покровители. А когато им позволите да ви обясняват разни неща и да ви напътстват (поне на думи) ги карате да се чувстват страхотно. Повярвайте!

Силната жена 
Ммм, да, момичета! Колкото и да обичаме да го играем на лигли, мъжете си харесват силните жени, които могат да се справят с трудностите, а не чакат той ги води за ръчичка. Истината е, че жената до голяма степен те свързват с фигурата на майката, а тя е имала силна и водеща позиция спрямо тях в някои отношения.Но, това съвсем не означава, че няма да си умрат от удоволствие, ако ги оставите да ви "спасяват" от време на време. Идеята е да знаят, че имат до себе си жена, на която и те могат да се опрат в трудни моменти.

Забавната жена 
Не само ние, мацките, обичаме да бъдем разсмивани. Мъжете също! Истината е, че всеки обича да е обграден от позитивни хора, а ако един от тях е и любимата половинка? Направо прекрасно!

Успялата жена 
На пък на някои схващания, мъжете обичат успелите жени! Но истински успелите жени! Мацка, която обича и харесва това, което прави, е неустоима. Така че в случая говорим преди всичко за чувството за удовлетвореност. Мъжете по-рядко са тези, които тичат след жени с високи доходи. Въпреки, че и такива се срещат – факт!

Жената, готова на компромиси 
Не говорим за безхарактерна женичка, която е готова на всички за "мъжа на живота си". Не! Тук става дума за това да си способна да уважаваш личността и желанията на другия. И да се стремиш да намериш баланса във взаимоотношенията ви.

Жена, която знае как да се наслаждава на храната
Не само жените, които готвят чудесно са обожавани от мъжете. Дамите, които ценят кулинарните изкушения и не се притесняват да си хапнат с удоволствие една сочна пръжола, например, пред мъж, също са много харесвани. Ами готина компания за ресторант са си! А и това показва, че са достатъчно самоуверени.

Поддържана жена
Е, това едва ли има смисъл да го коментираме, но все пак! Една жена трябва да е женствена. За да е женствена трябва да обожава себе си. За да обожава себе си, трябва да се глези... 
 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март