Перфектно градинско парти

Осигурете си го ето така...
Перфектно градинско парти

Най-важното

A ето тези парти звездички са специален подарък за вас :) 

Ура! Съвсем скоро имам рожден ден ;) Признавам си, че го очаквам го с огромно нетърпение. Даже вече събрах куп готини идеи за празнуване. Реших: ще организирам забавно градинско парти за своите приятели. Градината е осигурена, остава да помисля за детайлите.

А ако възнамерявате скоро и вие да празнувате на открито, нека ви дам назаем няколко добри идеи:

Комфорт и чул аут

Разположете своя парти кът под сянката на най-голямото дърво в двора, особено ако планирате веселото събитие да започне още през деня. Защото яркото слънце има потенциал да "стопи" не само вашия празничен дух, но и този на гостите ви.

Покрийте столчетата с пухкави и меки възглавнички, разпръснете такива наоколо. Така! Стане ли нощ, запалете фенерите или за по-лесно – няколко свещи.

inm.com

Предварително се погрижете за музикалното оформление, за да не останете без танци. В този ред на мисли, помислете за подходящ дансинг – една китна зелена полянка ще ви свърши перфектна работа за целта...

inm.com

Сигурност и простота

Нека празничното меню бъде семпло и лесно за приготвяне. Процедирайте по същия начин и с декорацията на масата. Карайте без покривка, за да не я отнесе вятърът. По същата причина, наредете салфетки от плат. Не разчитайте и на пластмасови съдове, защото те лесно могат да отлетят за Страната на чудесата :)

inm.com

Парти бар

На отделна малка маса подредете празни чаши, чинийки и всякакви други прибори, които биха били полезни на гостите. Така ще намалите задълженията си като домакини (и рожденици) и, в резултат, ще имате повече време за забавления с приятелите!

inm.com

Е, стига със съветите :) Пожелавам ви един невероятен празник! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април