Още един миг, моля!

От лятото, разбира се
Още един миг, моля!

Много скоро ще свърши времето на летните рокли, плажните разходки и студените коктейли (студените бири). Вече ви показахме един бърз преговор на лятото в снимки. Ако още сте в настроение за летни емоции и не сте си казали официално "довиждане" с летния сезон, тогава имате още малко време през септември. Ето и кратък списък на нещата, с които официално може да закриете летния сезон и да бъдете удовлетворени от емоциите. Почваме:

Абсолютният синоним на лятото – морето е все още актуален. През септември е напълно възможно изведнъж да се сменят рязко сезоните, а времето да стане дъждовно, затова не пропилявайте последните топли дни за тази година, а си направете един последен плаж (може да се окаже, че за някой е първи). Ако не сте се възползвали от трите почивни дни през миналата седмица, може да го направите тази събота и неделя.

За хората, които са твърде далеч от морето, винаги е на линия неговата първа резерва – басейнът. Съберете приятели, отидете до най-близкия басейн и се забавлявайте за последно лятно тази година.

Един ден на река/ язовир/ водопад или каквото имате в наличност. Преспете в палатка поне още една нощ за тази година. Лятото е най-подходящият сезон за прекарване на дните до водни басейни, затова си доставете още малко от тази лятна емоция.1035134Thinkstock/Guliver

Поиграйте волейбол/ футбол/ баскетбол или друг любим спорт, който се практикува на открито, докато все още времето го позволява. Ако изведнъж настъпи дъждовният период (въпреки че те в последните години не са нищо особено тези периоди), няма да имате възможност да поритате топка навън.

Събудете се по тъмно и излезте навън, за да се порадвате на изгрева. Освен, ако не сте стопани на особено ранобудно куче, надали през есента и зимата ще ви се става в студа, за да видите как изгрява слънцето.

Облечете още един път всичките си любими летни дрехи. (Това само, ако сте жени!) Скоро няма да може да им се радвате.

Разгледайте всички идеи, които ви даваме за по-активен и здравословен живот.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април