Огледалната дата 12.12.: Последният годишен портал, който сбъдва желания

Огледалната дата 12.12.: Последният годишен портал, който сбъдва желания

Днешната дата 12.12.2023 г. се счита за огледална. Нумеролозите твърдят, че числото 2 има ясно изразено желание за двойка, симетрия, хармония, баланс и сътрудничество. Датата 12.12.2023 е последната огледална дата за годината.

Порталът 12.12 е отворен! Ето най-важните космически неща, които трябва и не трябва да се правят днес.

Декември бележи отварянето на портала 12.12, нумерологичен ден, който носи мощна енергия във въздуха. Ако сте търсили идеалното време да се свържете с мечтите си и да напишете новогодишните си обещания. Тази година порталът 12.12 е изключително влиятелен благодарение на нумерологията и астрологията. Добавяне на датата 12.12.2023: 1 + 2 + 1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 3 = 13, което води до рядка и въздействаща енергия, която да ви помогне да се приведете в съответствие с вашата кармична съдба.

Числото 13 се свързва с божествената женственост и се казва, че носи късмет и изобилие на онези, които приемат силата му. Това космическо събитие ще ви помогне да внесете яснота и практичност във вашите прояви, позволявайки ви да изградите солидна основа за бъдещето.

Как да манифестирате, за да получите всичко, което искате

Последният нумерологичен портал за 2023 г. е пред нас и астролозите казват, че е отлично време да изявите мечтите си преди началото на новата година.

 От 12.12 до 31.12 Космосът създава идеални условия да преоцените целите си за следващата година. Тази седмица е вашият шанс да затвърдите плана си за атака, преди последният ретрограден Меркурий за годината да обърне нещата с главата надолу!

 Ако искате да извлечете максимума от енергията, изпълнете своя ритуал на 12.12.2023 г. в 12:12. Това е идеалният ден да помолите Вселената за това, което искате. Не забравяйте, че разликата между това да мечтаете за нещо и да направите нещо да се случи, е отчасти усилията, които полагате.

Ретроградният Меркурий ще продължи до Нова година през 2024 г., така че използвайте следващите две седмици, за да създадете своя план за действие, за да го осъществите, така че да бъдете готови да започнете на чисто през 2024 г. След като имате ясна представа за вашите желания, можете да използвате един от ритуалите за проявление по-долу, за да го заявите! Какъв по-хубав ден от този да погледнем позитивно и с доверие към живота, но също така и да сбъднем най-съкровените си мечти! Не забравяйте, че Вселената ще ви помогне, вие само трябва да повярвате! Отърсете се от всичко лошо и негативно и предизвикайте доброто в живота си!

 

Източник: Dama.bg

ключови думи:
огледална дата

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май