Няколко начина да завъртите главата на мъжа и да станете богиня за негo

Няколко начина да завъртите главата на мъжа и да станете богиня за негo

Всяка жена иска да бъде желана, дори и тази, която се опитва да убеди всички в противното. Но не всяка има таланта на съблазнителка. Не трябва да се отчайвате, защото всичко може да се научи. Можете да станете най-сексапилният и привлекателен човек за любимия, като следвате няколко прости съвета.

"Само по парфюм!"

Ароматът на жена, която току -що е взела душ, се смята за един от най-съблазнителните за мъжете. Не е измислица, а чиста статистика. Парфюмеристите по света усърдно създават парфюми, които наподобяват миризмата на прясно изкъпано женско тяло. Излезте от банята гола или с лек халат по мокрото тяло. Кой мъж може да устои?

Атакувай първа!

Момичетата понякога се смущават да поемат инициативата и само се осмеляват да намекат, че не са против интимността. Напразно! Мъжете обичат, когато партньорката им е свободна в желанията си. Така че, вторият полезен съвет е да дразните любимия си нахално и безсрамно!

Хипнотизирайте с очите си

Гледайте го директно в очите, смело, безотказно и дълго. Усмихнете се малко, сякаш си спомняте или си представяте нещо много приятно. Дори партньорът ви да не разбере веднага целта на "хипнотизирането", той няма да го остави без внимание. Когато той ви попита защо го гледате така, кажете му без колебание какво искате от него.

Станете строга дама

Дори и да не се занимавате с ролеви игри, понякога си струва да добавите малко театър към живота си. Защо мъжете търсят интимни приключения навън? Те обичат разнообразието. Жена, която днес може да бъде нежна и грижовна домакиня, а утре да се превърне в тигрица, ги подлудява - става невъзможно да мисли за друга.

Забравете за нощници и пижами!

Всеки мъж мечтае да си легне в легло, в което го очаква гола красавица. Дори и да живеете заедно десет години, а той ви познава отвътре и отвън ... Няма значение. Усещането на нежната кожа на любимата ви жена, достъпът до най-сладките части на тялото й е невероятно съблазнително. Попитайте избраника си дали би искал да спите до него гол - той веднага ще отговори и само "Да!" Но имайте предвид: щом започнете да се събличате напълно преди лягане, ще спите по-малко през нощта!

ключови думи:
съблазняване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май