Новолунието в Стрелец настъпва тази вечер, вижте магически ритуал за просперитет

Новолунието в Стрелец настъпва тази вечер, вижте магически ритуал за просперитет

Последното новолуние за годината се случва в знак Стрелец на 13 декември в 01:32ч. Новолунието в Стрелец идва с много силни огнени енергии, защото освен съвпад Луна-Слънце, планетата Марс е в този знак. Новолунието предлага нова гледна точка, възможност за промени и корекции в нещата, които сме започнали. От една страна е добре, ако имаме цели, но трябва да има и план за изпълнение, който да сме разработили в детайли.

Ситуацията малко се усложнява от факта, че в деня на Новолунието Меркурий започва да се движи назад. Меркурий е планетата на комуникацията и мисленето и древните астролози са вярвали, че когато той стане ретрограден, нашите по-фини сетива и форми на комуникация се засилват. Може да се чувстваме малко нерешителни или объркани, или да чувстваме, че не виждаме ясно нещата, че не сме сигурни в това, което правим. Трябва да се доверяваме повече на интуицията, отколкото на логиката. Тъй като енергията благоприятства ново начало и съзидание, можем да се ангажираме с реализирането на нови цели, но можем да поставим под съмнение старите си навици, поведение и вярвания, търсейки нов път за нашето развитие.

Новолунието може да ни накара да бъдем по-авантюристични и да желаем повече вълнуващи неща, да въведем колкото се може повече игривост и лекота в ежедневието си.

Добре е в края на отминаваща година да извършите този магически ритуал, който предлага Мария Дудас, астролог и житейски консултант. Може да работите през целия ден по списъка с желания. Ще ви трябват три бели свещи. Можете да засилите влиянието на Луната, като носите сребърни бижута и като държите у себе си минерали от лунен камък и содалит. По същия начин можете да помолите за помощ и закрила вашия Ангел-пазител, който е винаги до вас.

Намерете тихо място, запалете свещите, напише своя списък с желания, цели и намерения. Чувствата също са много важни, без тях съзиданието не върви. Чувствата са към желанията, каквото е водата към посаденото цвете. Без нея изсъхва и умира. Така че не можете да инициирате промени, докато таите някакви лоши чувства или недоверие към вашите желания. С една дума необходимо е добро чувство, вяра, ентусиазъм, които да подхранват творческия процес. 

Започнете с изчистване на аурата си, кажете следното:

"Изчиствам и освобождавам миналото и всичко, което тежи на душата ми. Освобождавам цялото си бреме, което съм натрупал/а тази година и през изминалите години. Благодаря. Благодаря. Благодаря. Сега съм чист/а, сега съм спокоен/спокойна. Сега съм свързан/а с Източника и моите корени. Аз съм светлина и любов, притежавам божествена мъдрост. Благодаря. Благодаря. Благодаря."

Докато освобождавате пространството, кажете следното:

"Повишавам енергията на това пространство, освобождавайки място за получаване на повече любов, радост и благодарност. Това пространство е изпълнено с любов и светлина. Уважавам богатата мъдрост на моите предци и моето минало. Уважавам мъдростта на тази земя. Уважавам мястото, където съм днес. Време е да дойде новото и да се съсредоточа върху новите цели. Моля енергията на Новолунието да даде пространство на моите намерения и желания сега. Благодаря ви с дълбока благодарност."

Когато приключите с това, затворете очи и направете 3 дълбоки вдишвания.

В ума си вижте как пламъкът на свещите се обединява и озарява с все по-силната си светлина, обгръщайки вашите желания, а след това тази светлина се разширява, докато не срещне ярката любовна енергия на Вселената. Тази прекрасна, блестяща светлина се обединява с вашите желания, изпълва я с любов и вие виждате само голям поток от блестяща светлина пред вас.

Просто стоите и гледате тази чудна светлина, защото не можете да се наситите на тази неземна красота. Докато стоите там и се възхищавате, нещо започва да се оформя и изведнъж пред вас се появява ярко блестяща порта, която ви чака да влезете в нея. Ако сте имали някакъв страх, той е изчезнал на мига, защото знаете, че тази красота крие чудо и безопасност за вас. Вие влизате през тази порта в живот на единство, щастие, сигурност, свобода и изобилие. Към живот, в който хората се отнасят един към друг с любов и приемане, за да можете да бъдете себе си. Няма осъждане, няма страх, няма паника, защото всеки знае, че е ценен и заслужава щастие и изобилие. Просто продължавайте да гледате сияещата яркост и вижте как изображението продължава да се избистря, сякаш пред вас се прожектира щастлив филм. Този филм е филмът на вашия собствен живот, който ви показва как сега живеете живота си освободен и щастлив. Влизайки през портата, вие ставате едно с мечтите си и се озовавате в един прекрасен нов живот.

Поемете отново дълбоко въздух, благодарете на непобедимата енергия на вярата и любовта. Благодарете на Вселената, че оттук нататък ще живеете щастливо, в изобилие, в любов и прегръщайки своята индивидуалност. Поемете отново дълбоко въздух и отворете очи.

ключови думи:
новолуние в Стрелец

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май