Неща, които мъжете намират за най-привлекателни

Неща, които мъжете намират за най-привлекателни

Висок глас

Дрезгавият глас на една жена може да бъде много секси за един мъж, особено когато тя шепти в ухото му. Това е една от онези женски характеристики, които създават определен тип осанка и образ в очите на мъжете.

Червен цвят

Вярвате или не, жената, която носи червено във всякакви вариации излъчва определен неповторим сексапил. От червено червило до бельо в стил кабаретна принцеса в огнения цвят, е изключително привлекателно за мъжете.

1804694

Пропориции между талия и бедра 7:10

Може би базирано на модела на популярната статуя на Венера Милотска, фигурата с широки бедра мъжете намират за секси. На подсъзнателно ниво, този тип структура извиква асоциация, че тази жена ще е плодовита и добра майка



Красива и здрава коса

Ако една жена има добре изглеждаща, гъста и бляскава коса, то моментално тя става привлекателна и извиква асоциация з амладост, жизненост и естествена красота.

1804692

По-малко грим

Противно на очакванията, мъжете не харесват жени с много тежък грим, а напротив. Важно е да изглеждате свежо, да нямате сенки под очите, да секси подчертани очи и всичко останало е история.

1804695

Усмивката

Хубавата усмивка е визитната картичка на всяка жена и може да я направи да изглежда изключително привлекателна и чаровна.

1804693

ключови думи:
мъжете привлекателно

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април