Не правете тези неща в началото на нова връзка

Не правете тези неща в началото на нова връзка

Нещата се случват твърде бързо

Има много етапи, през които отношенията задължително трябва да преминат.  В романтичните филми за любовта от пръв поглед и сватбата след седмица познанство изглеждат като нещо нормално, но в живота за тези неща трябват много много търпение и време. Всеки е преминавал през поне една истинска, помитаща любов, която ни е карала да се впускаме в нея, без да се замислим  много. Много често след еуфорията бързо идва разочарованието, а ако сте пропуснали някоя стъпка в отношенията си, може много бързо да ги развалите. Трябва време да се опознаете добре и да разберете дали наистина сте един за друг.

Говорите за всички неща между вас

Да, на жените им се иска понякога да повдигнат темата за "вас" и какво се случва, но впускането в дребни детайли пред другите хора не е ОК. Има неща, които трябва да си останат само между вас двамата. Най-малкото мъжете не обичат да разкриват такива интимни детайли от живота си пред други хора.

Правите планове за бъдещето

Хубаво е са се планира, но мечтите за брак, деца и съвместен живот не трябва да са на дневен ред, ако тепърва сте навлезли в нова връзка. Той може да се изплаши. И този момент ще дойде, но дайте време на връзката си да се стабилизира.

Давате твърде много жертви

Няма успешна връзка без взаимни компромиси. Те могат да са по-малки или по-големи според хората и ситуациите. Но няма как да мине без тях. Компромисите обаче са едно, съвсем друго е да загубите себе си във връзката. Да дадете толкова много, че да рискувате да изгубите собствената си идентичност. Така може неусетно да загубите и човека, в когото се е влюбил партньорът ви.

"Закачили" сте се за него

В началото на една нова връзка имаме желание да прекарваме едва ли не всяка секунда с нашия избраник. Това обаче е възможно, а да не говорим, че е най-сигурният начин бързо и лесно да си омръзнете. В една връзка трябва да има пространство и време "на свобода". Както вие имате нужда от време с приятелки, на шопинг, пред телевизора, гледайки сълзлива романтична комедия, в банята с дебел слой ярко зелена маска на лицето, така е и при него. Дори и наистина да сте лудо влюбени!

Следите го в социалните мрежи

Много лоша идея! Може да ви се иска да надникнете, за да го опознаете по-добре или да се уверите, че всичко е наред, но това може да стане фиксидея. Дори и да мислите, че имате някакво оправдание, един мъж не би го приел – най-много да си помисли, че сте болезнено ревниви или луди. Не му давайте повод да си помисли това.

Карате го да избира приоритетите си

Не е честно да поставяте ултиматуми и да карате половинката си да избира между вас, приятелите или работата си, семейството си. Не може да очаквате да ви поставя над всичко, което е имал в живота си досега. С времето и това ще се случи, но ако го очаквате още в началото, то така реално го притискате. Бихте ли искали и вие да имате такъв ултиматум?   



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май