Начини да кажете повече от "Обичам те"

Начини да кажете повече от "Обичам те"

Забравям за миналото ти

Миналото, макар и останало зад гърба ни, винаги играе много важна роля в една връзка. Звучи глупаво и на моменти дори може да бъде нелепо, но това са фактите. Хубаво е да сме информирани за миналото на човека, с когото сме решили да бъдем и се налага да му простим някои грешки, или неща, които не ни харесват, за да можем да градим бъдеще заедно.

1804240

Успехът ти е щастие за мен

Много са малко хората, които са склонни да се радват на чуждия успех и затова те са много ценни. Когато искате да покажете на някого, че го обичате и че му съчувствате, един от най-добрите начини е да споделяте успехите му и да ги превръщате в общи щастливи моменти.

1804233

Оценявам това, което правиш

Не е ли прекрасно да чуете от любимия човек, че ви оценява? Това означава, че той ви уважава и ви иска в живота си като приятел и партньор и то за дълго.

1804238

Благодаря ти

Когато обичаме някого сме склонни да правим мили неща, без да очакваме нищо в замяна. Просто обръщаме внимание от какво има нужда любимият ни човек и правим всичко възможно да му го осигурим, без да си даваме сметка колко много сме направили за него и без да търсим благодарност. Затова трябва да бъдем внимателни и да не подминаваме с пренебрежение милите жестове и да благодарим за тях на половинката си.



ключови думи:
начин обич

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април