Нагоре с краката

Представяме ви смахнатата гледна точка на един френски фотограф
Нагоре с краката

Мили фитуелчета, искрено ви пожелаваме тази година да ви върви само "нагоре с главата" и да пожънете куп успехи както в професионален, така и в личен план (защото и двата са важни). Точно сега обаче много бихме искали да ви разсмеем със следващия "преобърнат" фотографски проект, на който попаднахме съвсем случайно тази сутрин и който доста ни развесели.

Въпросната поредица, наречена Head Over Heels ("Главата под петите" - в буквален превод от английски език), е дело на френския фотограф и артистичен директор Патрис Летарнек. Не се съмнявайте - забавните фотоси на французина ще ви сблъскат с представата за гравитацията и ще ви демонстрират какво може да се случи, когато хората започнат да ходят по улиците... нагоре с краката :)

Вижте за какво иде реч:

1149148http://www.mymodernmet.com

1149145http://www.mymodernmet.com

За да създаде илюзията за минувачи без глави, Патрис облича своите модели в подходящи дрехи и ги хваща в точните пози - толкова близки до действителността, но не съвсем.

1149146http://www.mymodernmet.com

Като оставим настрана шантавата идея на мистър Летарнек, трябва да кажем, че заставането и ходенето на ръце съвсем не лесно физическо предизвикателство. Ако вие самите се справяте с него, значи имате пълното право да се гордеете със себе си.

1149152http://www.mymodernmet.com

Хайде, да преобърнем света наопаки. Поне за малко :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април