Мъжът цял живот си пада по един и същ тип жени

Мъжът цял живот си пада по един и същ тип жени

Представителите на силния пол харесват един и същи типаж жени през целия си живот, доказаха френски учени. Какво привлича мъжете, когато се запознаят с някоя жена? Това е въпрос, който вълнува всяка жена на планетата и доста психолози, които анализираха множество теории по този въпрос. Френски учени обаче успяха да намерят еднозначен отговор. В първия момент след запознанството мъжете забелязват размера на гърдите и дължината на краката. Според момичетата това са груби и нетактични мъже, но статистиката показва, че такава е масата от ухажори.

1855126

След дългогодишна упорита работа сексолозите и психолозите стигнаха до следното заключение, с което всички са съгласни – всеки мъж има различен вкус към жени. Въпреки това членовете на Института по науките на еволюцията във френския град Монпелие успяха да докажат, че през целия си живот един мъж си пада по еднакъв типаж жени – например или само блондинки, или само брюнетки и т.н.

1855128

За да докажат твърденията си, специалистите провели експеримент с участието на група доброволци от силния пол. От цяла купчина с женски снимки те трябвало да изберат онези представителки на нежния пол, които намират за най-привлекателни. 40 на сто от участниците отделили снимки на жени с еднакъв цвят коса, еднакъв цвят очи, плътни устни, сходна фигура и дори с подобни трапчинки на брадичката, пишат от actualno.com. Това доказва, че силният пол си пада по еднакви жени през целия си живот. Но според френските изследователи тази теория е валидна и за нежния пол, който избира партньори по същия принцип – сходен външен вид с бившия, добри лични качества и позиция в обществото.


ключови думи:
жени мъж тип

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април